StoryEditorOCM
Društvena mrežaŽELJELA BI ZNATI

Influencerica Yana krenula čitati knjigu, ali je vrlo brzo odustala: ‘Zašto su stranice ispunjene s toliko riječi?‘

Piše MOZAIK SD
22. kolovoza 2024. - 22:37

TikTokerica Yana krenula je čitati  fantastični roman za mlade "Šest vrana", ali ostala je razočarana. U videu na TikToku objasnila je da više nije oduševljena knjigom nakon 34. stranice.

"Zašto je, dovraga, knjiga ovakva? Font je tako malen. I zašto su stranice ispunjene s toliko riječi?", rekla je u videu koji je u međuvremenu izbrisan s TikToka. Njezini sljedbenici preporučili su joj roman, ali nakon samo nekoliko stranica osjećala se prestrašeno.

Imala je velikih poteškoća u praćenju mnogih lokacija i likova u priči. "Nemam pojma što se događa", rekla je.

Čak joj ni pokušaj da pročita knjigu na svom e-čitaču većim slovima nije joj pomogao. Na platformi za knjige Goodreads izjavila je da je konačno odustala od knjige nakon 220 stranica.

U međuvremenu, TikTok video je ponovno postavljen na X (bivši Twitter), a mnogi su kritizirali Yanu. Jedan je korisnik napisao: "Umrla bi ako bi došla u kontakt s knjigom Stephena Kinga." Drugi korisnik je napisao: "Način na koji ludi zbog riječi... u knjizi... gdje ih inače nalazite."

Drugi korisnici oštro su kritizirali Yanu i pitali se je li "Booktok" još uvijek o radosti čitanja ili samo o korištenju knjiga kao ukrasa. Neki su rekli da bi se Yana radije trebala koncentrirati na ljubavne romane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 11:46