StoryEditorOCM
Društvena mrežaMILIJUN DOLARA

Influencerica upozorava na ovisnost o operacijama nakon puknuća implantata: ‘Željela sam biti prihvaćena‘

Piše MOZAIK SD
19. rujna 2024. - 07:32
Potrošila je milijun dolara kako bi sličila Kim KardashianJam Press Vid/co Press Office/mega/the Mega Agency/profimedia/Jam Press Vid/co Press Office/mega/the Mega Agency/profimedia

Manekenka i influencerica Jennifer Pamplona (31) potrošila je milijun dolara (oko 899.000 eura) na operacije estetske kirurgiju u posljednjih 14 godina. Cilj joj je bio izgledati poput svog idola Kim Kardashian. Ali sada upozorava na ovisnost o estetskoj kirurgiji.

image

Potrošila je milijun dolara kako bi sličila Kim Kardashian

Jam Press Vid/co Press Office/mega/the Mega Agency/profimedia/Jam Press Vid/co Press Office/mega/the Mega Agency/profimedia

Jennifer je za Need to Know ispričala o svom iskustvu: "Puknuo mi je implantat u grudima ". Incident se dogodio prije četiri godine tijekom fotografiranja kada je pala s deve. To ju je natjeralo na razmišljanje. "Bio je to trenutak kada sam shvatila da sam ovisna o estetskoj kirurgiji", kaže ona.

Jennifer je imala ukupno 30 operacija, uključujući rinoplastiku i liposukciju. Započela je postupke zbog maltretiranja u školi. Rekla je za Need to Know: "Željela sam biti prihvaćena".

Unatoč brojnim operacijama, njezini problemi su ostali. Ona naglašava: "Operacije ne mogu ispuniti unutarnju prazninu." Jennifer želi upozoriti druge i biti primjer mlađoj generaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 07:34