StoryEditorOCM
Društvena mrežaNEČUVEN OGLAS

‘Imate li srama? Ovo treba zakonom zabranit. Fuj!‘ Iznajmljuju kuću od 200 kvadrata za čak 40 radnika, a kupaonica...

Piše VIJESTI SD
9. travnja 2024. - 16:08

Na Facebook grupi Nekretnine Hrvatska u petak je objavljen oglas u kojem se iznajmljuje kuća od 200 metara kvadratnih za smještaj, kako se navodi, do 40 radnika. Cijena mjesečnog najma za toliko radnika iznosila bi sveukupno 5500 eura ili 137 eura po radniku. Oglas je objavila Maja Žuža, agentica tvrtke "Starling nekretnine".

U oglasu još piše kako se kuća sastoji od kuhinje, šest soba, tri kupaonice i praonice rublja. Ispred kuće se nalaze dva parkirna mjesta. Po logici osobe koja je objavila oglas, jednu kupaonicu bi tako trebalo koristiti više od 13 radnika!

Fotografija koja prikazuje stisnute krevete na kat, kao i činjenica da bi prema ideji objavljivačice oglasa 40 ljudi treblo dijeliti 3 kupaonice, izazvala je bijesne reakcije dijela ostalih članova ove grupe. Ovo su neki od komentara:

"Ovo treba zakonom zabranit. Fuj", "Stvarno je jako pogodna za smještaj 40 ljudi! Sramite se! 5m2 po čovjeku, sa uključenim krevetom u tih 5 m2!", "Je li ovo reklama za kriminal? Izgleda kao zatvor!", "Profiteri sramota i za pajceka od 100 kila treba 2 i pol kvadrata po komadu", "U ovom oglasu posla i za DORH, policiju, inspektorat i ne znam sve koga ne"... - prenosi Index.

image

NEK

image

Facebook Nekretnine Hrvatska

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:39