StoryEditorOCM
Društvena mrežaObiteljske 'trzavice'

'Imaš Terminatorovu krv': Schwarzeneggerov sin iz vanbračne veze šokantno podsjeća na slavnog oca; 21-godišnjak oduševio 'mišićavom' fotografijom

23. kolovoza 2019. - 16:21

O mišićima Arnolda Schwarzeneggera, glumca, bivšeg guvernera i bodybuildera, suvišno je govoriti. Prije no što se bacio na glumačku i političku karijeru, upravo to je ono po čemu je rođeni Austrijanac bio poznat, mišići su ga proslavili i učinili savršenim za uloge Terminatora, Herculesa, Conana... Uzorak je prilično jasan.

No ovaj je holivudski bilder i nekadašnji guverner Kalifornije, barem tako voli za sebe reći, na prvome mjestu obiteljski čovjek. Sa suprugom Marijom Shriver ima četvero djece, Katherine, Christinu, Patricka i Christophera, no iz veze s Mildred Baenom ima sina Josepha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Father's Day to the man that's almost as big as I am ❤️

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

Unatoč "trzavicama" unutar obitelji - Joseph je rođen svega pet dana nakon svog "zakonitog" brata Christophera, Schwarzenegger održava prisan odnos sa svom svojom djecom. S Josephom ga je povezala omiljena aktivnost - bildanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trust me... it looks heavier in person ?

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

U teretani se otac i sin često druže, a Joseph Arnolda naziva i "najboljim partnerom za trening". Nedavno je dokazao da su se sati i sati znojenja i podizanja teških utega isplatili - malo je reći da je mnoge šokirao mišićima kakvima se hvalio njegov danas 72-godišnji otac u mladosti.

"Imaš Terminatorovu krv u sebi", zaključili su obožavatelji ovog 21-godišnjaka, uz dodatak da "možda ne sliči tati, ali dijele iste mišiće".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. ožujak 2023 14:05