StoryEditorOCM
Društvena mrežaSEKS IGRARIJE

I muškarci i žene lude kad u krevetu napravite ovo – ali ne svi! Što je to kokos izazov i zašto su svi ludi za njim

Piše MOZAIK SD
9. studenog 2023. - 13:48

Novi trend u intimnim odnosima postao je vrlo popularan na društvenim mrežama, a izvodi se vrlo lako. Ipak, imajte na umu da dok netko tvrdi da se zahvaljujući njemu nikada nije bolje osjećao među plahtama, nije za svakoga.

Strani mediji s vremena na vrijeme jave da se pojavio neki novi trend u seksualnim odnosima, a najnoviji je populariziran - gdje drugdje nego na društvenoj mreži Tik Tok.

Riječ je o tzv coconut challenge, koji zapravo nema nikakve veze s kokosom, piše Glossy.

image
/Shutterstock

Što je kokos izazov?

Riječ je o tome da se tijekom intimnih odnosa bokovima oblikuje riječ "kokos", na engleski "coconut", dok je žena na vrhu tijekom misionarske poze, kako bi oba partnera uživala maksimalno.

Pokret je to koji zahtijeva puno fleksibilnosti, a pojavio se na Valentinovo 2019. godine, prenosi Glossy.

Trend je "zapečaćen" kada ga je jednom prilikom na Instagramu spomenula reperica Cardi B, u videu koji su tada vidjeli milijuni ljudi.

Kako ističe stručnjakinja za seks i veze Melissa Stone, takvi "izazovi" su korisni za parove.

- Dobro je vidjeti da ovi virusni izazovi mogu pomoći ljudima u istraživanju zadovoljstva s partnerima i poboljšanju intimnih odnosa, kao i samopouzdanja i raspoloženja - istaknula je.

Probati kokos izazov ili ne?

Hoće li kokosov izazov biti dobra ideja ovisi o tome koliko su partneri aktivni u krevetu. Ako je jedna strana previše pasivna, ovaj pokret može biti previše poticajan i "van ritma".

"Ako isprobam kokos izazov i on me pita što radim, rasplakat ću se", našalila se jedna korisnica Twittera na vrhuncu popularnosti trenda.

image
/Shutterstock

U svakom slučaju, istraživanje i eksperimentiranje mogu biti korisni, ali uvijek vodite računa o tome što druga strana voli i što joj je ugodno.

- Svaka osoba ima seksualni "otisak prsta" i moramo proširiti usko i linearno stajalište da sve žene vole iste stvari - kaže stručnjak za intimne odnose George Grace.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:34