StoryEditor
Društvena mreža‘DOBRO JUTRO‘

HTV-ova voditeljica Maja Ciglenečki u studiju pokazala dokle je dogurao trudnički trbuščić, za dva mjeseca je porod, stiže drugi sin

Piše M.P.
15. listopada 2020. - 14:36
 Damjan Tadić/Cropix

Voditeljica Maja Ciglenečki jutros je, tijekom vođenja HTV-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska" s kolegom Mirkom Fodorom nasmiješeno i raspoloženo pokazala dokle je "dogurao" njezin trudnički trbuh.

Simpatična Maja u prosincu bi, naime, trebala roditi svoga drugog sina kojemu se, kako je otkrila, pored svih u obitelji, zaista posebno veseli dvogodišnji brat Luka.

HTV je ovaj moment objavio na Instagram profilu emisije, a Maja je i inače svoju trudnoću obznanila pred kamerama, pozirajući prvi put s kolegom Ognjenom Golubićem.

"Sve smo ovo već jednom prolazili pa opušteno ulazimo u novu avanturu. Trudnoću odlično podnosim, jednako kao i prvu.

Jako se veselimo prinovi, pogotovo zato što će naš Luka dobiti društvo za cijeli život" - komentirala je ovog ljeta Maja Ciglenečki.

U razgovoru za Gloriju je ispričala kako obožava boravak u prirodi i na svježem zraku.

"Uvijek ću radije šetati, nego se znojiti u teretani. Odrasla sam u Gračanima, pa Medvednicu doživljavam kao produžetak dvorišta. S roditeljima sam se barem dva, tri puta tjedno penjala na Sljeme, a danas to radim sa suprugom i sinčićem.

image
Neja Markičević/Cropix


Poznajem gotovo svaku stazu koja vodi na vrh i nikad se ne bih mogla izgubiti. A planinarenje mi je najbolji način opuštanja i tjelovježbe. Poznajem, naravno, i sve sljemenske domove, no u njima se ne zadržavamo predugo, pojedemo štrudlu, popijemo kavu i natrag prema doma" - ispričala je jednom prilikom fit trudnica.

Ispričala je i kakva je kao majka.

"Nastojim biti razumna, pružiti djetetu puno ljubavi i podrške, ali i postaviti granice. Mislim da je to važno da bi izrastao u dobru i poštenu osobu."

Za svoje muške kolege, Mirka Fodora, Davora Meštrovića i Ognjena Golubića, Maja ima samo riječi hvale.

"Odlično se slažemo. Sva trojica su profesionalni, snalažljivi, odgovorni, ali i vrlo zabavni. Tako da zajedničke šihte doživljavam više kao ugodna druženja nego kao posao."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

15. listopad 2020 19:45