StoryEditorOCM
Društvena mrežaStuttgart-Zagreb

Hrvatica otkrila ludu epizodu iz busa: Vozač nije znao naći stanicu, ljutit je stao na semaforu, izašao i sjeo u taksi!

Piše MOZAIK SD
19. rujna 2024. - 07:52

Urnebesna situacija dogodila se putnicima autobusa na liniji Stuttgart-Zagreb koji su, umjesto na autobusnom kolodvoru u Grazu, završili na neočekivanom, beskrajnom izletu ulicama ovog austrijskog grada.

Ispovijest Hrvatice na X profilu otkriva kako je sve počelo kad je vozač autobusa sat vremena pokušavao pronaći autobusni kolodvor po Grazu. Kad je njegova frustracija dosegla vrhunac, neočekivano je stao na semaforu, napustio autobus i – sjeo u taksi! Putnici su ostali zatečeni, no prava komedija tek je slijedila.

"Dakle, vozač autobusa Stutgart-Zagreb ne zna naći stanicu u Grazu i vozi nas Grazom već sat vremena. Onda se naljutio, stao na semaforu i samo izašao iz autobusa. Ostavio i nas i autobus i sjeo u taksi! Suvozač nastavio da nas vozi" - otkrila je putnica iz Hrvatske na X-u.

"Atmosfera u autobusu, nakon prvih psovki, umiremo od smijeha! Nakon što smo prošli sve ulice, želimo još jedan krug! Uključili smo navigaciju na mobitelima i svi vičemo: ‘Sad desno, sad desno!‘" - prenosi atmosferu putnica, otkrivajući kako je zbog ove situacije, koje bi se teško sjetili i za potrebe scenarija u tv seriji, putovanje trajalo gotovo tri i pol sata duže od planiranoga.

Situacija je i nasmijala i iznervirala mnoge korisnike mreže X.

"Koliko nezrelih ljudi na svijetu. Nenaučenih nositi se sa svojim emocijama i situacijama. Jako tužno. Nadam se da ste se lijepo vozili i da niste zakasnili", "Lijepa tura po Grazu", "Takvi smo mi u Italiji, plješćemo iz sve snage za svaki promašaj!”, “Očajnički humor je najbolji”... - samo su neki od brojnih komentara na ovu ludu zgodu.

image

Jedan od kolodvora u austrijskom Grazu: možda upravo onaj koji nije uspio pronaći vozač tankih živaca...

/Shutterstock

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 09:19