StoryEditor
Društvena mrežaUČAS ZAISKRILO

Houdekova žena pokrenula svađu na Facebooku: Zašto je na slici Franka Batelić?

Piše L.L.
11. rujna 2019. - 15:32
badric00

Netom nakon što je HRT potvrdio kako će se iduće godine opet održati Dora, na kojoj ćemo saznati novog hrvatskog predstavnika za Pjesmu Eurovizije, na društvenim se mrežema užarila atmosfera oko naša dva posljednja predstavnika Franke Batelić i Roka Blaževića.

A cijelu su raspravu pokrenuli Bridget Houdek, supruga Jacquesa Houdeka, autora pjesme "The Dream", s kojom je Roko ove godine nastupao na Eurosongu u Izraelu, te njegov menadžer Mihovil Bek.

Povod je, naime, bio to što je eurovizijski portal eurosong.hr ilustrirao objavu o povratku Dore fotografijom Franke Batelić.


- Zašto je na slici Franka koja je bila izabrana interno? Trebao bi biti pobjednik Dore i to Dore nakon dugo vremena, znači Roko Blažević - komentirala je Jacquesova supruga, na što ju je jedan čitatelj upitao je li to ona ozbiljno piše.

S Jacquesovom suprugom se promptno složio i menadžer splitskog pjevača.

"Na slici bi trebao biti POBJEDNIK DORE 2019!!! Roko Blažević" - naveo je.

"Zašto da na slici bude kupljeni pobjednik Dore Jacquesovim i TeamHoudek botovima? Hvala Bogu da je Roko ispao u polufinalu, prvi put da sam navijao protiv svoje zemlje" - uslijedila je oštra reakcija pratitelja.


Iako njegov štićenik Roko Blažević u svibnju nije uspio ući u finale Eurosonga, Jacquesu je to pošlo za rukom prije dvije godine kad je u finalu osvojio solidno 13 mjesto s pjesmom "My friend".


Prošle je godine Franka svoj nastup završila 17. u polufinalu od 19 zemalja, što je uvjerljivo najgori hrvatski plasman otkako se natječemo na Pjesmi Eurovizije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2021 08:03