StoryEditorOCM

Hollywoodska zvijezda iznenadila pratitelje svojim posljednjim videom: kada je skinuo sunčane naočale svi su vidjeli posljedicu velike greške

Piše MOZAIK SD
31. prosinca 2022. - 16:05

Hollywoodska zvijezda Chris Pratt morao je bolno shvatiti da nije sve što izgleda jednostavno na internetu zaista lako oponašati. Glumac je grešku "teško platio"- ubodom pčele. 

"Pa, pratim ovu pčelinju damu...", započinje svoju priču Chris u videu na Instagramu. U isječku, u kojem je prvi put viđen u tamnim sunčanim naočalama, povezao je priču s pčelarkom Erikom Thompson.

Eriku više od milijun ljudi prati samo na Instagramu. "Tako je cool i hrabra. Ona stoji ispred ovih košnica i kaže: ‘Danas su vrlo mirni‘", rekao je Pratt u svom videu. "Pregledat ću pčele golim rukama i potražiti kraljicu." Chris tvrdi da je zato razvio takav "lažni osjećaj sigurnosti" da je i on mogao "kontrolirati" životinje. Kad je vidio jednu košnicu, nije se bojao i promatrao je životinje. Konačno, "uboden je u očnu jabučicu", otkriva glumac,kojemu je oko nateklo.

Chris Pratt oženjen je s Katherine Schwarzenegger, Arnoldovom kćeri. Ove godine njih dvoje su po drugi put postali roditelji. Također ima sina iz prethodnog braka s kolegicom Annom Faris.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 21:20