StoryEditor
Društvena mrežale meridien event

Hippy Garden i autohtoni dalmatinski proizvodi obogatili ponudu 'Lava'

Piše PSD.
1. kolovoza 2014. - 19:00
U hotelu Le Meridien Lav Split u četvrtak je održana eksluzivna prezentacija hrvatskog modnog brenda Hippy Garden i novog The Gift Shop-a by Le Meridien s autohtonim dalmatinskim proizvodima.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica, Đurđica Vorkapić, predstavila je nove modele svog ekskluzivnog brenda Hippy Garden i time obilježila otvaranje Cro Design trgovine u prostorijama hotela Le Meridien Lav Split.Maštovitost i inovativnost su glavne značajke Hippy Garden kolekcija, što se moglo vidjeti i po sinoć prezentiranim modelima. Ove godine Hippy Garden obilježava 15 godina postojanja, a obljetnicu će proslaviti velikom jesenskom revijom.

Vođen idejom radoznalosti i otkrivanja lokalnih specifičnosti, Le Meridien je u sklopu hotela otvorio Gift Shop s autohtonim dalmatinskim proizvodima renomirane tvrtke Stella Croatica.

Iz ponude se mogu izdvojiti vrhunska maslinova ulja, neka od najboljih dalmatinskih vina i kao raritet, specijalno dizajnirane narukvice s broševima u obliku hrvatskih otoka, rad dizajnerice Lucije Radman.Gosti su mogli i kušati neke od proizvoda i na taj način doživjeti Dalmaciju na jedan poseban način.

Brojni uzvanici su imali priliku upoznati se i s inovativnim koktelima inspiriranim lokalnim sastojcima, raznolikom ponudom modernih verzija klasične francuske slastice eklera te najnovijim glazbenim repertoarom kojeg je Le Meridien pripremio u suradnji s pariškim revitalizatorima pop muzike Nouvelle Vague.

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 16:32