StoryEditor
Društvena mrežaNeizmjerno zahvalni

Godinu dana nakon najveće tragedije, objavili sretne vijesti: poznati sportaš i supruga postali roditelji dvaju sinova; 'Priča o njihovom rođenju je nevjerojatna...'

Piše L. L.
13. studenog 2019. - 11:11

Supruga nekadašnjeg američkog skijaša Bodea Millera, Morgane Beck Miller, objavila je na svome Instagram profilu sretne vijesti - u njihovu obitelj stigle su dvije bebice.

Miller je podijelila nekoliko fotografija tek rođenih blizanaca, dvaju sinčića, te napisala:

"Osmi studenoga. Dan koji nije mogao biti savršeniji za donijeti ovo dvoje na svijet. Priča o njihovom rođenju je nevjerojatna i jedva je čekam podijeliti. Neizmjerno sam zahvalna za sve ove darove koje mi šalje moja djevojčica", stoji uz fotografije koje su u manje od sat vremena dobile oko 15 tisuća lajkova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgan Miller (@morganebeck) on

Osvrnula se tako na tragediju koja je obitelj Miller zadesila prošle godine. Sa samo 19 mjeseci, njihova se kćerkica Emmeline utopila u susjedovom bazenu.

Velika tragedija zadesila olimpijskog pobjednika: 19-mjesečna kćerka utopila mu se u bazenu

Uz podršku ostatka obitelji i djece, četverogodišneg sinčića Edwarda Nasha Skanu, kao i Bodeove djevojčice iz prethodnih veza - 11-godišnju Neesyn Dae dobio je u vezi s Chanel Johnson, i Samuela Bodea Miller-McKennu sa Sarom McKennom - par je uspio nastaviti s planovima, a želja da se njihova obitelj proširi ostvarila im se prije nekoliko dana.

Njihovi su prijatelji presretni, a oduševljene poruke pristižu. Paru čestitaju na snazi i upornosti, a javljaju im se i oni koji su sami izašli iz tragedije sa svojim iskustvima. 

A priču o rođenju bebica podijelio je presretni tata:

"Bila je to jedna od luđih stvari koje sam doživio. Nijedna babica nije stigla na vrijeme, a oni su počeli dolaziti... Dok su došle, ja sam već u rukama držao obje bebe! Srećom, moja mama je bila babica, no već dvadeset godina nije porodila djecu... Bili smo ležerni, ali definitivno ne dovoljno kvalificirani da to obavimo sami kod kuće!", otkrio je u Today Showu.

#BODE MILLER#MORGANE BECK MILLER

Izdvojeno

06. srpanj 2020 14:06