StoryEditorOCM
Društvena mrežaizobličio se

Glava mu je toliko natekla da ga ni vlastita djevojka od užasa nije mogla pogledati. A samo je htio biti ljepši...

Piše MOZAIK SD
8. kolovoza 2024. - 08:55

Britanac Ryan Briggs (27) želio je obojiti kosu kako bi prekrio svoje prve sijede vlasi. Zamolio je majku da ga oboji, ali nije provjerio hoće li imati kakvu alergijsku reakciju.

Kako je ispričao za britanski The Sun, kada mu je mama nanijela boju na kosu, osjetio je lagano peckanje na tjemenu, ali je vjerovao da je to sve sasvim normalno.

Ryan je već sljedeći dan na poslu shvatio da nešto nije u redu kada se pogledao u ogledalo.

- Uopće nisam sličio na sebe. Bilo je užasno. Glava mi je natekla, bilo je jako loše, nisam shvaćao što se događa. Bilo me strah, rekao je.

Uplašeni kolege poslali su ga kući, no on je odmah otišao u bolnicu.

- Ispostavilo se da sam alergičan na jednu od kemikalija koja se inače nalaze u boji. Dali su mi lijek i poslali me kući. Glava mi je bila toliko natečena da me djevojka nije mogla pogledati, rekao je Ryan.

Sutradan je situacija bila još gora.

- Probudio sam se s ogromnom, natečenom glavom. Kapci su mi bili natečeni, pa nisam dobro vidio. Zvao sam hitnu da me odveze u bolnicu jer nisam mogao voziti. Bilo je užasno! - rekao je Ryan.

U bolnici je proveo 13 sati dok su liječnici pokušavali lijekovima spriječiti da mu se oteklina proširi na vrat i dišne ​​putove jer bi se ugušio.

Sljedećih pet dana morao je uzimati 25 tableta dnevno kako se oteklina ne bi vratila.

- Sada sam dobro, glava i lice su mi se vratili u normalu. Tjeme mi je puno krasta, ali moglo je biti i gore, mogao sam umrijeti. Zato pazite, ne igrajte se sa svojim zdravljem, ali uvijek napravite test prije nego što bojite kosu, poručuje Ryan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 22:19