StoryEditorOCM
Društvena mreža‘A TO NE SLIČI NA MENE!‘

Gibonnija ‘razapeli‘ na Instagramu: pjevao hodajući po stolu među hranom, zgazio u kuglof, žestoko je ‘udarila‘ Tia Mamić: Ne znam što je tužnije, ekipa koja mu plješće ili on sam!

21. prosinca 2021. - 17:16

"A to ne sliči na mene..." - glasi jedan od Gibonnijevih stihova iz njegovog megahita Mirakul", a prizori koji su preplavili društvene mreže, prikazujući "raspojasanog" splitskog glazbenika koji pjeva i gazi po dugom stolu punom hrane, uništavajući potplatom desert, uistinu nisu oni koje bismo očekivali od njega.

I u najrokerskijoj fazi svog glazbenog života, onoj kad je kao 18-godišnji "čupavac" pjevao heavy metal u bendu "Osmi putnik", Gibo nije bio taj, nije nikad prevršio mjeru, ma nije zapravo nikad ni bio ni na rubu incidentne situacije.

image
Screenshot Instagram


Svjedočili smo puno puta Gibonnijevoj hipersenzibilnosti na koncertima, kad bi ga ponijele emocije i činjenica da je toliko ljudi došlo uživati u njegovim pjesmama, pa bi znao biti i verbalno patetičan, ali njegovim fanovima, rekli bismo, to nikad nije smetalo.

Znali bi se čuti poneki cinični komentari, ali Bože moj. Ne voli svatko "pčelu u žlici čaja".

Njegova publika voli ga zbog neporecivog glazbenog talenta, ali i tone osjećaja koje podijeli kroz pjesme, pa im očito ne smeta kad zaneseni Gibo demonstrira koliko i on njih voli. Pa i "zaručuje" parove, i tako to.

No Gibonni koji gazi u cipelama po stolu punom hrane potpuno odudara od svega što većina njegovih poklonika u njemu vidi.

image
Screenshot Instagram


Društvenim mrežama rasplamsale su se brojne interpretacije na temu što ga je "ponijelo"... Čak ni njegov rokerski background nije, eto, naslonjen ni na tekovine hippy pokreta i kultnog prizora iz filma "Kosa" u kojemu Berger šokira aristokraciju plešući među serviranim bakanalijama, da bismo pomislili da ga je "otvorilo na mladost". 

Ili kao Georgea Bergera na bunt protiv golemih razlika u američkom društvu.


Kako bilo, konzumenti sadržaja koji je planuo kao požar diljem Instagrama, prilično su zgroženi.

Među njima posebno Tia Mamić, supruga sportskog menadžera Marija Mamića i sina Zdravka Mamića, koja je na svom profilu podijelila prizor uz komentar:

"Ne znam što je tužnije, ekipa koja mu plješće, podržava i snima dok on gazi po hrani ili on sam koji to radi! Christmas u pravom duhu Božića!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 12:35