StoryEditorOCM
Društvena mreža‘gori‘ tiktok

Fotografije s krštenja postale hit, mama se odjenula kao za izlazak: ‘Molim za dijete...‘, ‘Bebu nisam ni pogledala‘

Piše Mozaik SD
20. svibnja 2024. - 20:40

Korisnica društvene mreže TikTok Molly-May Nolan objavila je prije sedam dana na toj mreži fotografije s krštenja svoga sina Felixa Valentina Nolana i one su u vrlo kratkom roku postale viralna senzacija, piše Jutarnji list. 

Nolan je na krštenje došla u podužoj uskoj bijeloj haljini na naramenice i s istaknutim dekolteom. Outfit je upotpunila satom, ogrlicom s križem i naušnicama. Bijela haljina istaknula je Nolaninu preplanulost, impresivnu figuru, izrazito tamnu kosu te perfektno uređene obrve. Na nogama je ima bijele salonke s platformom i visokom tankom petom.

image
Tiktok/
image
Tiktok/

Za razliku od nje, djetetov je otac na krštenje došao u običnoj crnoj majici, trapericama i tenisicama.

Nolan je društvene mreže osvojila i nasmijala jer je pored svećenika koji je krstio njezinog sina pozirala kao da je na crvenom tepih kakve dodjele nagrada. Tiktokerica je objavila i nekoliko fotografija na kojima se može vidjeti kako njezin sin leži na bijeloj ukrasnoj prostirci koja je prostrta na tlu kod oltara crkve.

Kao i u slučaju fotografija koje su nastale neposredno prije krštenja, Nolan je na njima pozirala u maniri glamurozne zvijezde koju fotografiraju za neki modni časopis.

Fotografije s krštenja svoga sina koje je Nolan objavila na TikToku pogledane su preko tri milijuna puta, a video krštenja pogledan je blizu 950 tisuća puta.

@mollynolan

My felix getting baptized?

♬ original sound - ♱??

Bilo je korisnika TikToka koji su pohvalili njezin outfit i stav. "Nisam bebu pogledala niti jednom. Curo, rasturila si", rekla je jedna korisnica. "Ti si dubinski ikonska", dodala je druga. Bilo je i onih koji je zamolili da im kaže kako da poziraju.

image
Tiktok/

Međutim, fotografije nisu oduševile sve tiktokere. Jedna je žena rekla da se "moli" za dijete s fotografija. "Volim svoju novu frizuru... i svoju bebu", našalila se jedna osoba. Druga je osoba ustvrdila da Nolan nije objavila niti jednu fotografiju na kojoj se vidi da se divi svome sinu. "Lijepa fotografija na kojoj se vidi kako s ljubavlju gledaš svoga sina. Divno", dometnula je ta osoba sarkastično.

image
Tiktok/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2024 05:17