StoryEditor
Društvena mrežaglazbena poslastica

Festival koji se ne propušta: predstavljen kompletan lineup šibenskog SuperUha

Piše PSD.
8. srpnja 2014. - 18:11
Projekt novog šibenskog SuperUho festivala u sebi objedinjujesve ono na čemu je gotovo dvadeset godina radila producentska ekipa podetiketom Žednog uha, popularnog zagrebačkog festivala, kazao jenajavljujući nova imena s liste izvođača, te festivalski programskikoncept direktor festivala Mate Škugor.

Škugor je danas nakonferenciji za novinare najavio sudjelovanje novih kultnih glazbenihimena na prvom izdanju SuperUha koje će se od 3. do 5. kolovoza održatina šibenskoj plaži Banj i time zaključio festivalski lineup.

Osim već najavljenih glazbenih imena, kao što su The National,Fuck Buttons, Earth, Seven That Spells, Rose Windows, BernaysPropaganda, The Black Lips, nastupit će i legendarni kalifornijski postpunk avangardisti Tuxedomoon, kazao je Škugor.

Svoj nastup potvrdio je i legendarni Howe Gelb kojemu ćebubnjeve svirati Steve Shelly iz Sonic Youth, a uz ova kultna imenaprogram festivala upotpunit će i niz sjajnih domaćih i regionalnihizvođača poput Antenata, Coyonesa, Kanđije i golih žena i drugih,zaključio je direktor festivala.

Osim na dva velika stagea, program će se odvijati i na Akustikastageu, kazao je urednik klupskog programa i PR koordinator NenadBorović.

Tonko Mikulandra, zadužen za vizualni identitet festivala, predstavio je interaktivno video uređenje festivalske lokacije.

Pomoću boja, animacija i video projekcija prostor će bitivizualno atraktivan, a sve animacije bit će prilagođene temi festivala iritmu glazbe koja će se izvoditi, kazao je Mikulandra.

Cijena festivalskih ulaznica za prvo izdanje festivala SuperUhoiznosi 290 kuna i vrijedit će do početka festivala. Na dan festivalacijena festivalske ulaznice će porasti te će iznositi 320 kuna. Cijenadnevnih ulaznica iznosi 220 kuna za prvi festivalski dan te 190 kuna zadrugi i treći festivalski dan.

Cijena smještaja u kampu iznosi 150 kuna za sva tri festivalska dana.

Izdvojeno

12. srpanj 2020 13:26