StoryEditor
Društvena mrežaLjepotice na obali

Fani Stipković otkrila adute u skrivenoj špilji kod Vele Luke, na korčulanskim plažama blista i Maja Lena; Ivana Mišerić ne odvaja se od Fride

Piše I. P.
8. kolovoza 2019. - 15:21
odmor00

Bivša manekenka, danas uspješna novinarka i poslovna žena Fani Stipković pohvalila se na Instagramu kako odmara na hrvatskoj obali, točnije, u rodnoj Veloj Luci. Fani posljednjih godina živi u Madridu, gdje gradi televizijsku i novinarsku karijeru.

Osim prirodnih ljepota svog rodnog kraja, Fani je i ovoga puta u prvi plan stavila svoje isklesano tijelo koje je rezultat bavljenja sportom i svakodnevnog vježbanja.

 

 

Na korčulanskim obalama je i Maja Lena Lopatny, kći poznate glumice Mije Begović. Inače, Maji je Korčula postala i stalna adresa jer posljednje dvije godine tamo radi u marketinškom odjelu jednog luksuznog resorta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•Ti neki momenti..🦋• #EndlessSummer

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l) on

 

Radijska i TV Ivana Mišerić i njezin dečko, poduzetnik Sandro Mur uživaju na otoku Obonjanu, u društvu psa Fride. Ivana i Sandro skupa su od prošle godine.

"Što me privuklo kod Sandra? Nema tu analiziranja... kemija se dogodila. Svidjeli smo se jedno drugome, dali si priliku i počeli se upoznavati. Dobar je čovjek, netipičan i pomalo kaotičan. Genijalac s jakim smislom za humor", rekla je tada lijepa Ivana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😁😎😝

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

 

Nije poznato gdje točno odmara Iva Runjanin, koja se u show-u Gospodin Savršeni borila za naklonost Gorana Jureneca. Iako je pobijedila u showu, njena i Goranova romansa ubrzo je završila, a Gospodin Savršeni je naposljetku za partnericu izabrao drugoplasiranu Hanu Rodić, s kojom je i dalje u vezi.

Iva je pridobila brojnu publiku svojom jednostavnošću i profinjenošću, koju pokazuje i kada je na plaži. Bez eksplicitnih fotografija, s malo šminke, u prirodnom izdanju, kakvo se i inače ne libi pokazati u javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just let it be 💦💞 #sun #sea #allineed #gratefulheart

A post shared by Iva Runjanin (@iva_runjanin) on

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 18:39