StoryEditorOCM
Društvena mrežaVeliki gubitak

Ella Travolta objavila emotivnu posvetu preminuloj mami Kelly: Hvala ti što si bila uz mene bez obzira na sve. Hvala ti na tvojoj ljubavi, pomoći...

Piše PSD
13. srpnja 2020. - 12:47

Nema svjetskog i domaćeg medija koji nije prenio vijest o iznenadnoj i šokantnoj smrti glumice Kelly Preston, supruge Johna Travolte, koja je izgubila bitku s rakom dojke u 57. godini.

Tužnu vijest obznanili su glasnogovornici slavnog glumačkog para, a nakon jutrošnje emotivne objave Johna Travolte na Instagramu, na društvenoj mreži nježnu posvetu neprežaljenoj majci ostavila je i 20-godišnja Ella Travolta.

"Svatko tko je imao sreće da te poznaje ili je ikad bio u tvom prisustvu, složit će se da imaš sjaj i svjetlo koje nikad ne prestaje sijati.

Hvala ti što si bila uz mene bez obzira na sve. Hvala ti na svoj tvojoj ljubavi, hvala ti na pomoći i hvala ti što si učinila svijet boljim mjestom. Volim te puno mama", napisala je kćer Kelly Preston i Johna Travolte.

Ella Bleu Travolta je, inače, na svom profilu na Instagramu uputila vrlo nježne riječi ocu i majci i proteklih mjeseci, u čast Dana očeva, odnosno Majčina dana.

Uz fotografiju na kojoj pozira sa "ćelavim" tatom Travoltom i čašom ispijenog martinija, Ella je napisala:

"Jedna od mnogo stvari zbog kojih ti se divim je što nikad ne prestaješ voljeti i pomagati svoje bližnje. Ti si milostiv i nesebičan i to me inspirira da budem bolja osoba svakodnevno.

Hvala što ste me odgojili s toliko ljubavi i nježnosti. Zauvijek sam zahvalna što vas imam u životu i toliko vas volim. Sretan Dan očeva, tata!!!".

Uz predivnu fotografiju na kojoj leži s mamom Kelly na plaži kao djevojčica, Ella Travolta je u svibnju napisala:

"Sretan Majčin dan ovoj nevjerojatnoj ženi. Prekrasna iznutra i izvana, marljiva i najnevjerojatnija mama i supruga. Tako te volim!!!".

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 03:52