Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor

Ella podijelila snimku iz doma Dvornikovih: ‘94. je godina, Dino otkriva kakve planove ima sa svojim psihijatrom, a Danijela sprema omiljeni doručak

Piše L. L.
23. siječnja 2020. - 16:21
Arhiva/Marko Todorov/Hanza Media

Ella Dvornik na svom je Facebooku podijelila HRT-ovu snimku iz doma Dvornikovih. Godina je 1994., rano popodne, a Danijela, Dino i mala Ela spremaju se doručkovati.

Tri su sata, Danijela se bavi rezanjem gljiva dok Dino pokušava otkriti "u koju je uru doša doma", s gaže. Zato i doručak u ovim popodnevnim satima.

Na meniju je kajgana sa šunkom, s više žumanjaka jer Dino tako voli, kaže Danijela u videu, a otkriva i da njen suprug voli rožatu. To mu je najdraže iznenađenje.

"Pripremam jedan klub, najbolji klub u Hrvatskoj, koji se zove "Libido", a to otvaram sa svojim psihijatrom. Tako da nema problema, tu sam ispušio. Mislim da će biti najbolji klub zato što ništa u njemu nije kupljeno, sve je handmade", govori splitski glazbenik.

Usporedio je taj svoj klub u nastajanju sa Shakespeareom (kasnije O'Hara), naglasio kako će dovoditi svjetske DJ-eve, koji će mladim ljudima predstaviti dobru muziku, dignuti ih iz sivila.

Osim o glazbi i jutarnjim obrocima, s novinarkom HRT-a Danijela je popričala i o Dinovom očinstvu. "Ella njega idealizira i on nju, tako da tu nemam nikakve šanse...", kaže dok mala Ella (tada dvogodišnjakinja) ljubi tatu. 

Na simpatičnu snimku možda prve reality familije u Hrvatskoj reagirale su tisuće Ellinih obožavatelja, redom oduševljeno.

#ELLA DVORNIK#DINO DVORNIK#DANIJELA DVORNIK#DVORNIKOVI

Izdvojeno