StoryEditor
Društvena mrežastigla prinova

Ella Dvornik rodila je drugu curicu: djevojčica je dobila ime zanimljivog značenja, a mama je otkrila za čim žudi nakon poroda

Piše L. L.
24. veljače 2020. - 19:20
Tomislav Krišto/HANZA MEDIA

Ella Dvornik rodila je svoju drugu djevojčicu prije četiri dana, no vijest je tek sada objavila na svome Instagram profilu.

Balie Dee je tako dobila sestru zanimljivog imena Lumi Wren čije značenje možemo tek nagađati. Naime, Lumi je finska riječ za snijeg, no ima i druga značenja poput: sretna, velikodušna i prijatna, dok je Wren naziv za pticu carić.

" Tata Charles nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h čak 5 tjedana ranije. Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, al ja sam vam jako sretna što vam napokon mogu svima reći bok", napisala je Ella pored obiteljskih fotografija.

Jedva čekamo da se upoznamo i s Balie! Puno pusa od ponosnih roditelja i Lumi Wren. Mama smiješ popiti pivo!", napisala je ponosna Ella na svome profilu.

Najpoznatija domaća influencerica Ella tako je sa svojim suprugom Charlesom Pearcem dobila drugu curicu, a tijekom trudnoće često je svoje fanove na društvenim mrežama obavještavala o situacijama i stanjima koja je prolazila iščekujući bebu.

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 02:28