StoryEditor
Društvena mrežaNOVI IZAZOVI

Ekipa emisije "Provjereno" oprostila se od Ivane Paradžiković: ‘Dragi gledatelji, svaka promjena nije laka, ekipa je ista - ostajemo na vašoj strani...‘

Piše PSD
5. svibnja 2021. - 19:09
Donedavni kolege Ivane Paradžiković oprostili su se od nje na službenoj Facebook stranici emisije.Nova TV

Nakon što je ranije tijekom dana i službeno objavljeno da urednica i voditeljica magazina "Provjereno" Ivana Paradžiković odlazi s Nove TV na službenoj Facebook stranici emisije sada stoji samo crvena pozadina s logom Nove TV i natpisom "Provjereno" (dosad se na istoj nalazilo Ivanino lice).

- Dragi naši gledatelji, svaka promjena nije laka, pa tako ni rastanak od dugogodišnjih kolega ili lica koje ste navikli gledati četvrtkom. Kako je Ivana sama rekla, za nju je došlo vrijeme promjene i novih profesionalnih izazova. A redakciju Provjerenog čekaju još tisuće priča koje moraju biti ispričane. Ekipa je ista - ostajemo na vašoj strani, u borbi za istinu i pravdu. Kao i posljednjih 14 godina, napisala je ekipe emisije.

Podsjetimo, Ivana Paradžiković danas je objavila kako je "nakon 15 godina na Novoj TV došlo vrijeme za promjene i nove profesionalne izazove".

- Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali, rekla je Paradžiković.

- Ivani zahvaljujemo na predanom radu ovih 15 godina i ponosni smo na zajedničke uspjehe i nagrade. Želimo joj sve najbolje. Provjereno kao jedan od najjačih aduta Nove TV nastavlja dalje istim tempom, pod vodstvom dugogodišnjeg reportera Mate Barišića i s reporterkom Emom Branicom u voditeljskoj ulozi, izjavila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2021 05:26