StoryEditorOCM
Društvena mreža‘ograđujem se‘

Don Damir Stojić obavijestio svoje pratitelje na Facebooku: ‘Netko je napravio lažni profil na moje ime ‘

Piše MOZAIK SD
1. veljače 2023. - 22:21

Don Damir Stojić, hrvatski katolički svećenik, salezijanac i župnik župe Duha Svetoga u Zagrebu na Facebooku se požalio da je netko napravio lažni profil s njegovim imenom.

"Netko je napravio lažni profil na moje ime. Ne prihvaćajte njegov zahtjev i ne odgovarajte mu na poruke od kojih se ograđujem. Molim vas da istog prijavite za lažni profil", napisao je uz screenshot svog lažnog dvojnika.

U komentaru na objavu don Damiru je podršku pružio kolega, don Vinko Puljić: "Đavao, kao ričući lav obilazi tražeći koga da proždre. Oprite mu se čvrsti u vjeri (1 Pt 5,8). Brate Damire, hrabro samo! Istinom u ljubavi i ljubavlju u istini! Uza te smo, kao mladi ratnici..."

"Moja intuicija me nikad ne vara. Točno sam znala da to nije s vašeg profila. Hvala što ste nas obavijestili o ukradenom profilu. Pozdrav od cijele moje obitelji Vama.", "Don Damire! Po ovome se vidi kako Vrag djeluje na razne načine pa i preko društveni mreža, jer im Ti svojim nagovorima puno smetaš. Zanimaju me ovi administratori, hoće li pomoći da se takvi pronađu ili možda oni to podupiru, jer izvršavaju naredbe svojih poslodavaca? Ovo se može dogoditi svakome, a posebno vjernicima koji žele širiti Evanđelje preko društvenih mreža.", "Blokirala, pa odblokirala! Stoji još! Kada bi ga svi ljudi prijavili, sekunda je posla, a ne bi dalje prkosio. Kada ukucate pravo ime profila don Damira, ne pokaže se lažnjak odmah. Piše vam "pogledaj više", pogledajte i naći ćete tog razbojnika.", pisalo je među ostalim komentarima na uznemirujuću objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2023 11:07