StoryEditorOCM
Društvena mrežaNEPOVRATNA ŠTETA

Djevojka upozorila na katastrofalne posljedice sunčanja u solariju: ‘Ne budite idioti kao ja, pogledajte mi sada kožu‘

Piše mozaik sd
8. veljače 2023. - 13:16

Svatko bi htio i zimi imati preplanuli ten kao onaj u srcu ljeta. Ipak, ovo je moguće na samo dva načina: ili ste prirodno tamne puti, ili ćete raditi tretmane samotamnjenja i odlaziti u solarij. Ova druga opcija nije baš najbolja za našu kožu, ali je dobra alternativa sunčanju - koje je također jako štetno i doprinosi starenju kože. 

Ako ga radite uz mjere opreza i u ne prečestim intervalima, samotamnjenje je dobra opcija za postizanje preplanulog izgleda. Ipak, u njegovom se korištenju vrlo lako zanijeti. TikTokerica Maddie je tako zbog pretjeranog sunčanja u solariju i samotamnjenja dobila ozbiljne probleme. Naime, potpuno je izgubila pigment na koži oko svojih očiju.

@maddiexbirch Can’t believe I paid £60 to look like a panda for the rest of my life #fyp #makemefamous ♬ CUFF IT - Beyoncé

- Ovo je priča o tome kako su mi solariji sj**ali kožu i kako svi morate prestati koristiti proizvode za samotamnjenje i solarije. Mislim da ću ja ovako izgledati zauvijek zbog njih, rekla je pokazujući bijele mrlje oko očiju i nastavila: 

- U solarij sam počela ići redovito prije pet godina i odjednom su mi se počele pojavljivati neke točkice po tijelu - zbog kojih sam išla do doktora. On mi je dao tretmane pomoću kojih bi se trebala riješiti nepravilnosti na koži i rekao mi je da više ne idem u solarij. Naravno, ja sam se onda nastavila samotamniti sprejevima, tvrdi razočarana djevojka. 

Naime, zbog prečestog korištenja sprejeva za samotamnjenje nakon nekog vremena je počela primjećivati i druge neželjene promjene na svojoj koži:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 01:06