StoryEditorOCM
Društvena mrežaLjudi za sve

Danijela se zahvalila vatrogascima: ‘Pozvali smo ih, i to uz veliki osjećaj nelagode jer smetamo takvom ‘sitnicom‘‘

Piše MOZAIK SD
29. kolovoza 2024. - 12:25

Zagrebački vatrogasci objavili su na svojoj facebook stranici zahvalu jedne Danijele, vlasnice udomljene mješanke Tori (1,5 godine). Nestašna Tori gurala je šape tamo gdje ne bi trebala i zapela. Naime, u noći s utorka 20. kolovoza na srijedu 21. kolovoza Tori je zapela šapa u procijepu između dva vijka radijatora. Vlasnici su pokušali na sve načine osloboditi šapu psa, ali nikako nisu uspijevali.

 ‘‘Suprug i sin su pokušavali sve moguće kako bi je oslobodili, ali kad se sve pokazalo bezuspješno, pozvali smo vatrogasce, i to uz veliki osjećaj nelagode jer smetamo takvom ‘‘sitnicom‘‘. No, oni su nakon što su saslušali o čemu se radi, bez pogovora rekli da kreću i došli su odmah“, napisala je Danijela i posebno pohvalila vatrogasce Ivana i Josipa i zahvalila im.

Kakav dan za splitske vatrogasce; sve tri jučerašnje intervencije nisu imale veze s požarima. Radila su kliješta...

I splitski vatrogasci zadnje vrijeme, uz sudjelovanje u gašenjima mnogobrojnih požara, imaju i druge različite akcije spašavanja. Tako smo nedavno pisali kako su u jednom danu imali čak tri intervencije u kojima je glavni problem bio - prsten!

Prvo su se u 9.22 sata zaputili u bolnicu na Firulama. Na teren je izašlo jedno vatrogasno vozila s dva vatrogasca. 

Nakon toga, u 12.30 sati, skidali su prsten s prsta ruke u Hercegovačkoj 18, gdje je njihovo sjedište.   

U 14.57 sati ponovno su se zaputili u splitsku bolnicu zbog skidanja prstena. Na intervenciju je izašlo jedno vozila JVP-a Split i dva vatrogasca. 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 06:37