Društvena mrežaDrugačija percepcija

Danijela Dvornik pokazala kako je preuredila kuhinju u vikendici na Braču: fotografije 'poslije' nisu se svima svidjele, jedna pratiteljica zamjerila Splićanki moderni stil 'bez duše'

Piše L. L.
4. kolovoz 2019. - 22:28
dvornik_danijela6-190817

Danijela Dvornik svoju je vikendicu u Sutivanu na otoku Braču odlučila preurediti, a čitav proces podijeliti sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Na ovoj društvenoj platformi Splićanka je podijelila fotografije "prije" i "poslije", a razlika je očigledna. Prva na redu je kuhinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

"Moja nova kuhinja. Nije još sve gotovo, fali frižider, grede na stropu, rasvjeta i stolice... Doći će i to, sad su prioritet metalne stepenice. Zid je zlatne boje", napisala je Dvornik i podijelila rezultate sa svojim pratitelji(ca)ma. No nisu svi zadovoljni viđenim.

"Lijepa je, ali ova stara je imala dušu", požalila se jedna od njih imajući na umu valjda vlastiti neki prostor kuhinje u dalmatinskoj vikendici, budući da su brojne slijedile upravo slična "pravila" uređenja - starinske pločice, smeđi tonovi, hladnjak proizveden u Jugoslaviji i "špaker" nalsijeđen od bake...

Zamijenila je sve to Danijela potpuno novim namještajem, a nakon što su stvari dostavljene i "montirane", ovako je obrazložila svoj odabir dotičnoj pratiteljici:

"Kako je drugačija percepcija duše... Ono je bila nečija tuđa duša, a ovo sada je moja duša... Ona prijašnja je odradila svoje", zaključila je. Otkrila je pratiteljima i "tajnu", kuhinja je iz Ikee.

#DANIJELA DVORNIK#UREđENJE INTERIJERA# KUHINJA# PREUREđENJE