StoryEditor
Društvena mrežane propustite

Carl Cox otvara ljetnu sezonu dubrovačkog Culture Cluba Revelin

Piše PSD.
12. ožujka 2014. - 13:50
Slavni Carl Cox, po izboru uglednog britanskog magazina Mixmagnajbolji DJ u posljednjih 25 godina, otvorit će ljetnu sezonu Culture Cluba Revelin. Najveće ime elektronske glazbe nastupit će u dubrovačkom klubu 16 svibnja.

Carl Cox jednostavno zrači ljubavlju prema svom poslu i glazbi, koja je vrlo zarazna i ljudi je prepoznaju. Njegovu strast lako je primjetiti dok nastupa. Uvijek potpuno uživljen u trenutak puštanja glazbe, često poseže za mikrofonom kako bi publici ukazao na neku značajnu skladbu koju upravo namjerava pustiti. Kako sam kaže, uvijek se čvrsto držao onog što mu je najbitnije - puštanje i miksanje glazbe, širenje ljubavi i slavljenje života.

Uspon mu počinje 1996. godine lansiranjem vlastite Worldwide Ultimatum etikete, te izdavanjem samo-produciranog albuma At The End Of The Cliche na koji je skupio svoje 18-godišnje iskustvo. Trebalo mu je preko dvije godine da bi zasjeo na 22. mjesto britanske top liste. Muzik Magazine okrunjuje ga istom nagradom (DJ Of The Year) po izboru čitatelja, a istu osvaja i u Škotskoj, Irskoj, Francuskoj i Njemačkoj. Pojavljuje se na naslovnicama najčitanijih engleskih glazbenih časopisa uključujući Mixmag, DJ Magazine i Wax, te postaje dio prestižnog Kiss FM-a gdje subotom ima svoju emisiju Ultimate Mix. Slušatelji su ga izabrali za najboljeg DJ-a i miksera godine (DJ Mixer Of The Year). Održavajući stalne turneje, svirajući po cijeloj Britaniji i Europi, nedavno je očarao publiku i u Izraelu, Južnoafričkoj Republici, Japanu i Australiji. Pojavio se i na legendarnom berlinskom Love Paradeu svirajući na glavnom partiju ispred više od 80,000 ljudi.

Za najbržih 50 fanova Culture Club Revelin pripremio je karte po cijeni 70 kn-do isteka zaliha koje se mogu kupiti isključivo na prodajnom mjestu u Mercante centru –Vukovarska 22 ured Culture Cluba Revelin. Ostale prve promotivne ulaznice po cijeni 130 kn mogu se kupiti također na istom prodajnom mjestu-zalihe ograničene. Promo cijene VIP ulaznica je 250 kn-samo 50 karata.

PSD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. rujan 2020 05:18