StoryEditorOCM

Borna Kotromanić i Vlatka Pokos posvađale se zbog Nikoline Ristović, zaiskrilo oko podrijetla novca: ‘Jesu li hrvatski tajkuni svoj zaradili najpoštenije?‘

Piše L.G./Jutarnji list
4. srpnja 2022. - 19:10

Zbog podrijetla novca Viktora Ristovića, oca njenog preminulog muža, posljednjih su dana sve oči uprte u Nikoline Ristović, a od komentara se nisu suzdržale ni poznate osobe domaće javnosti, piše Jutarnji list.

Borna Kotromanić i Vlatka Pokos posvađale su se na Instagramu zbog Nikoline Ristović.

Sve je krenulo tako što je bivša supruga Luke Rajića, komentirala podrijetlo novca Viktora Ristovića.

- Novac od trgovine Arkanovim ratnim plijenom nikada nikome nije donio sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini - napisala je Borna, a Vlatka Pokos joj se odmah javila u komentarima.

- A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grijehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije. Ova objava je u ovom trenutku baš usmjerena protiv Nikoline, ne razumijem te. Zašto nisi prije o tome govorila? Nije fer - napisala je Vlatka, što je Bornu natjeralo da podijeli njihovu prepisku na Instagramu te dodala da nema komentara.

- Hrvatski tajkuni su isto ratni profiteri. Ali, nije to tvoja odgovornost niti grijeh. Ipak, svi bismo trebali pogledati vlastitu situaciju prije no što prozivamo druge. U ovom trenutku Nikolina treba ljudsku podršku, kao žena. Tvoja objava je usmjerena protiv nje. Bespotrebno - napisala je Vlatka.

Izgleda da je Bornu to prilično uznemirilo, pa je uvrijedila Vlatku.

- Vlatka, ti nemaš dovoljno ni inteligencije ni morala da prozivaš ni mog bivšeg muža ni mene - napisala joj je Borna.

- Kad ljudi nemaju argumenata, krenu vrijeđati, zar ne? - zaključila je Pokos, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 17:47