StoryEditor
Društvena mrežao dužini suknje

Bivši ministar vanjskih poslova BiH napao Gradsko vijeće jer je nastup Lidije Bačić pred Katedralom ocijenio neprikladnim: ‘Sjeverna Koreja i Talibani su ponosni na vas‘

Piše Mozaik SD
4. lipnja 2022. - 14:01

Nekadašnji ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Zlatko Lagumdžija komentirao je na Twitteru reakciju Gradskog vijeća Sarajeva nakon nastupa hrvatske pjevačice Lidije Bačić ispred sarajevske Katedrale, prenosi Dnevni avaz.

- Sjeverna Koreja i Talibani su ponosni na ono što je stiglo od ideoloških istomišljenika iz Gradskog vijeća Sarajeva o "dozvoljenoj" dužini suknje na javnim mjestima. Mada nisam siguran za ove prve - napisao je Lagumdžija.

Podsjetimo, klubovi vijećnika Naroda i pravde, SDP-a i Naše stranke u Gradskom vijeću Grada Sarajeva osudili su nastup pjevačice Lidije Bačić koji je održan ispred Katedrale Srca Isusova u Sarajevu.

- Katedrala Srca Isusova jedan je od nacionalnih spomenika Bosne i Hercegovine, gradskih simbola i stup duhovnog života katoličkog stanovništva u Sarajevu. Ona govori o kulturi mjesta u kojem se nalazi i stoljećima je posjećuju ljudi iz svih krajeva svijeta i svih religija - naveli su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 01:19