StoryEditorOCM
Društvena mrežaobično je suprotno

Bivši kandidat ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ mami i tati kupio auto: Kad su rekli da će dignut kredit, rekao sam sebi - ne

Piše Vijesti SD
11. rujna 2024. - 19:02

Luciano Plazibat, 25-godišnji Splićanin, influencer, plesač i kandidat showa ‘‘Tvoje lice zvuči poznato‘‘ na Instagramu je otkrio da je roditelje iznenadio velikom i lijepom gestom - mami i tati kupio je automobil.

- Ne mogu virovat da ovo pišem ali: “sa 25 kupija sam Mami i Tati AUTO”.Prvo nisam tia ni objavit ali svi koji znaju su mi rekli da je toliko lipo i mama svima govori, pa Ajde da podijelim i ovde.

- Mi smo obitelj koja je u životu sve stekla sama i borili smo se od kredita do kredita, prvo stan, pa auto, pa problemi, … i jednostavno smo odrastali tako da je kredit bia potreban.

- Doša sam u Split za ljeto i mama i tata mi nisu ništa govorili ali su gledali svaki tjedan auta po salonima i bili su spremni uzet novi. Long-story short: meni su dali za Zagreb svoj auto da sam gore sigurniji a oni uzeli moj! Auto nema klimu, SMRT… i njih dvoje stalno trening, posao ne mogu nikako. Taman su rijesili kredit prošli od 8 godina i željeli su sebi omogucit novi auto da mogu u miru i dolazit meni u Zagreb i guštat jer se vole uvik vozikat. Kad su mi rekli da ce dignit novi kredit i onda opet sve ispocetka reka sam sebi: NE! Samo sam otiša u salon kupija ga i iznenadija ih.

- Svi me pitali zasto sebi nisam uzea? NJIH DVOJE ZALSUŽUJU CILI SVIJET, A NE JEDNO AUTO! Najbolji mama i tata koje mogu imat i da svaki dan ih mogu nazvat i cut i bit s njima ovo je najamanje sta mogu ucinit! Bit ce jos auta,bit ce jos para, ali kad vidis njih dvoje meni ne triba ništa više. Voli vas najviše vas Luci - objavio je Splićanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 21:13