StoryEditorOCM
Društvena mrežaNIJE STALA PLAKATI

Bila je na putu ka bolnici zbog operacije smanjenja težine, a onda joj se dogodilo najveće poniženje u životu

Piše MOZAIK SD
20. studenog 2023. - 09:26

Maja Radanović  pojavila se u sedmoj sezoni serije “Moj život sa 270 kilograma”, Iako u showu nije imala izrazito dramatičan put gubitka težine, od tada je poboljšala svoj život. U showu je izgubila samo 42 kilograma, ali nije odustajala od svojih ciljeva. Nastavila se boriti za mršavljenje i obećala je liječniku da će nastaviti napredovati. Prema istom izvoru, Maja je održala obećanje i smršavjela dovoljno za barijatrijski zahvat. Sada izgleda spremnije nego ikad i skinula je između 68 i 90 kilograma. 

TLC Srbija objavio je video u kojem Maja putuje ka bolnici zbog operacije smanjena težine. Nakon sletanja na aerodrom - dali su joj pogrešno vozilo i zbog svoje je prekomjerne težine, imala problema s ulaskom.

"Rezervirali smo terensko vozilo, a rekli su nam da nam mogu dati samo običan auto." rekla je Maja.

Maja je pokušala ući u automobil, no nije joj pošlo za rukom - noga joj je zapela i nije se mogla izvući, pa je Maja pala na tlo parkirališta.

"Ovoga sam se bojala. Ako ne budem mogla ustati, ne znam što ću." jecala je Maja, osjećajući se poniženo.

"Ne želim da vatrogasci moraju dolaziti i dizati me s tla." rekla je zatraživši pomoć od Christiana dok se oslanjala na automobil.

Maja se zatim rasplakala, a na pitanje zašto plače, odgovorila je "zato što je ovo bilo tako teško i sramotno".

Zatim je bila odlučna da napravi scenu na šalteru, no u trenutku suočavanja s radnicima, Maja se rasplakala, a Christiana je bilo sram, pa je otišao do zahoda.

"Vi ne znate što se upravo dogodilo, zapela sam i pala na tlo. Morate nam dati veće auto."

Nakon kraćeg čekanja, uspjeli su im naći terensko, veće vozilo.

"Samo želim da legnem i podignem noge. Bojim se da je moj limfedem sve gori. Kad je limfedem pod pritiskom, može se upaliti i oteći. Ukoliko dođe do toga, koža počinje pucati, a onda je dovoljna i najmanja posjekotina da dovede do ozbiljne infekcije. Ne želim svoje putovanje provesti u bolnici." objašnjavala je Maja, vozeći se ka bolnici. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2023 10:10