StoryEditor
Društvena mrežaPUNO JE EMOCIJA

Balaševićev sin Aleksa se oglasio prvi put od očeve smrti, uz obiteljsku fotografiju poručio: Kada si ti u pitanju, nema ni tuge, ni žalosti...

Piše M.P.
11. ožujka 2021. - 08:56
Osijek, 201219. Dvorana Gradski vrt. Koncert Djordja Balasevica u Osijeku nakon operacije srca ove godine.Ivan Peric/Cropix

Prvi put nakon smrti mnogima neprežaljenog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, 19. veljače, na društvenim mrežama se oglasio njegov samozatajni sin Aleksa.

Objavio je obiteljsku fotografiju, na kojoj u borilačkom "motu" pozira sa svojim ocem i mamom Oliverom, koji mu majicama pomažu izreklamirati njegov projekt, te napisao:

"Kada si TI u pitanju, nema ni tuge, ni žalosti... Već samo sreće i vječnosti. Jednostavno tako...", poručio je sin velikog glazbenika.

Očekivano, brojni pratitelji i obožavatelji reagirali su na dirljivu objavu.

Inače, Balaševićev sin godinama se uspješno bavio hrvanjem, a prije nekoliko godina pokrenuo je biznis vezan uz borilačke sportove.

U hrvanju je osvajao brojne nagrade, a sad se već duže vrijeme bavi i organiziranjem MMA borbi.

"Napravio sam biznis od jednog zanimljivog sporta koji nije najpopularniji u Srbiji, ali ne znači da neće biti, što pokazuju i turniri koje sam organizirao, radeći pionirske korake na tržištu Srbije.

U posao sam ušao spontano, bez pretjeranih ambicija, ali ne kažem da ih sada nema, jer uspjeh nosi nove planove i izazove" -  ispričao je Aleksa za Kurir, i to svega nekoliko dana prije očeve smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2021 16:02