StoryEditor
Društvena mrežaINSTAGRAM RAT

Arkanov i Cecin sin oštro prozvao pokojnog Balaševića radi izjave o hrvatstvu; reagirala Jelena Karleuša: Ti si sin čovjeka koji je bruka za Srbiju!

22. veljače 2021. - 12:23
Jelena Karleuša reagirala je na izjave Veljka Ražnatovića o pokojnom Balaševiću.Pedja Milosavljevic/Cropix

I dok je cijela regija u suzama oplakivala odlazak Đorđa Balaševića sin srpske folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i ubijenog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana objavio je potpuno neprimjeren Instagram story.

Veljko Ražnatović je stavio snimku Balaševićevog koncerta iz Zagreba gdje je pjevač rekao: Ja inače pjevam na svom maternjem hrvatskom jeziku, ali postoji jedan problem, ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, takozvani srpski.

Cecin sin na to je napisao: Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvijek krivci i da izvinete j*be nas tko stigne. Tko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje nikakav spomen, nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je pokojni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko faca imate".

Ubrzo je reagirala pjevačica Jelena Karleuša koja je prozvala Ražnatovića.

- Đorđe Balašević je veliki srpski sin, veliki jugoslavenski sin! Lik koji je šmekerski inteligentno i duhovito drmao kavez svim malograđanima i šatro patriotima s ovih prostora. Voljen i cijenjen od Vardara do Triglava. Veljko Ražnatović je sin ratnog zločinca i kriminalca, čovjeka koji je crna mrlja u srpskoj povijesti i bruka ovog naroda. Ne dozvoljavam da se ovako skrnavi ime Đorđa Balaševića! Ne dozvoljavam, napisala je Karleuša na Instagramu.

Veljko Ražnatović ne staje ni danas pa je tako na Instagramu objavio članak dnevnih novina Kurir, koje su o Balaševiću znale pisati u negativnom kontekstu, a sad ga, kako on kaže, veličaju.

- O ovoj dvoličnosti pričam, braćo Srbi. Mnogo brzo zaboravljate. Danas sam u Kuriru ja prostak, koji jednu uvredljivu riječ nisam izgovorio, samo se nikada za života neću dodvoravati izdajnicima Srbije. Imajte malo stav beskičmenjaci, napisao je Ražnatović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2021 01:13