StoryEditorOCM
Društvena mrežasve je snimila

Američka turistkinja iz Segeta: ‘Stigli smo u Hrvatsku, uz iznenadni posjet samog Sotone‘

Piše MOZAIK SD
20. srpnja 2024. - 19:25

Turistkinja iz Sjedinjenih Američkih Država došla je sa svojom obitelji na ljetovanje u Hrvatsku, ali pri samom dolasku dočekalo ju je neugodno iznenađenje. Naime s terase vile koju su iznajmili u Segetu Donjem pokraj Trogira, mogli su promatrati vatrenu stihiju koja je u četvrtak navečer progutala nekoliko hektara šume i opasno se približila privatnim objektima. 

- Stigli smo u Hrvatsku, uz iznenadni posjet samog Sotone koji nas je dočekao. To me nikad neće usporiti jer sam pobijedila pakao i vratila se iz pepela - napisala je u komentaru uz video koji je objavila na svom TikTok nalogu. 

Slike preneraženih lica koja su vidljiva na snimku ipak odaju činjenicu da je požar itekako prepao članove njene obitelji. 

@hairycrevice We have arrived to Croatia, with a surprise visit from satan himself to welcome us. that will never slow me down for i have conquered hell itself and came back from the ashes. ??????? #forestfire #traumatizing #croatia #ptsd #helpme #panic #help #ihatefire #bye #firefighter ♬ Girl on Fire - Alicia Keys
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 22:27