StoryEditorOCM
Društvena mrežaŽELIO JE TAKO

‘Ako me gledaš, mrtav sam!‘: youtuber šokirao objavom snimke i vijesti o vlastitoj smrti. O ovome je riječ, pogledajte

Piše MOZAIK SD
5. rujna 2024. - 09:31

YouTube zajednica oplakuje jednog od svojih najpoznatijih članova.

Paul Harrell, koji se proslavio na ovoj platformi objavljivanjem videozapisa s odgovornim i ozbiljnim recenzijama vatrenog oružja, preminuo je nakon borbe s rakom gušterače. Imao je 58 godina.

A Paul je odlučio da će, kad dođe taj trenutak, trenutak njegove smrti, on osobno biti taj koji će o tome obavijestiti javnost. Natjerao je svog urednika Brada Nelsona da mu obeća da će objaviti njegov video s naslovom "Mrtav sam", koji je snimio 20. prosinca 2023..

"Snimam ovo i dajem Bradu upute da to objavi nakon moje smrti", kazuje pokojni Harrell svojoj publici na YouTubeu.

"Dakle, ako me gledaš, mrtav sam."

Paul Harrell je o svojoj dijagnozi progovorio prošlo ljeto, u srpnju 2023., ustvrdivši da, iako su liječnici otkrili njegov rak gušterače u ranoj fazi, to nije bilo "tako rano kako se nadao".

"Karcinom se proširio brže nego što sam mislio da hoće" - kazao je Paul.

"Moje iskrene isprike zbog odlaska", rekao je, dodajući:

"Nadao sam se da ću nastaviti u ovom formatu sljedećih 10 ili čak 15 godina. Čak i kada mi je postavljena dijagnoza, nadao sam se da ćemo biti ovdje još barem dvije ili tri godine, a dobio sam samo još nekoliko mjeseci. Moje isprike i zbog toga, stvarno se osjećam kao da sam sve iznevjerio" - kazuje u videu Paul Harrell.

Paul je završio svoj video napomenom da "vrlo malo žali" zbog zajednice od preko 1,1 milijuna pratitelja koje je stvorio.

"Mislim da smo većinom bili uspješni. Dakle, kao i uvijek, naponut ću i sad, ne pokušavajte ovo kod kuće i hvala na gledanju."

Nakon Paulove poruke, njegov brat i suradnik Rob Harrell dao je kratki dodatak, objašnjavajući da je Paul želio da "održi svoje naslijeđe i iskomunicira sa svojom publikom sve do kraja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2024 15:05