StoryEditor

'Vratite mi je do večeras!': ekipa umire od smijeha zbog vapaja vlasnice solinskog frizerskog salona, djevojke se očito teško odriču 'lažnog aduta'

Piše M.K.
4. listopada 2019. - 14:26
shuttersto00

Među ekipom na mobitelima jutros se zavrtio zabavni vapaj vlasnice frizerskog salona, koja preko storyja na svom Instagram profilu preklinje klijentice da joj do večeras - vrate kosu!

Solinski frizerski salon, kako se ispostavilo, naime, u ponudi ima i iznajmljivanje i prodaju umetaka za kosu, a korisnice se očito teško odriču raskošnih slapova koji im padaju niz leđa i ramena ili visokih gustih "konjskih repova", koji su među umecima već godinama vrlo tražen artikal.

Djevojke ovakve "ljepotne" dodatke najčešće plaćaju za svečanije prigode poput vjenčanja, maturalne večeri ili super važnog izlaska, a užitak buđenja u raskošnim uvojcima koji inače nisu tu, da ne govorimo o poziranju za potrebe Instagrama, očito je presnažan da bi ga se tako lako odrekle.

No kako sve što je lijepo kratko traje, osim ako se ne plati da "traje duže", pozajmljeno valja vratiti. Pa kad se kasni nema druge nego da vlasnica, koju u redu čekaju nove mušterije željne istog zadovoljstva, zavapi:

"Molim sve cure koje nisu vratile kosu da je obavezno do večeras vrate! Salon danas radi jutro i popodne. Vidimo se!".

 

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 14:28