StoryEditor
Društvena mreža'Moglo bi srce otkazati'

'Tražim glumicu koja će na vjenčanju moga brata...': oglas iz Osijeka šokirao ekipu na društvenim mrežama, još zanimljiviji je nastavak priče

Piše J. V.
20. veljače 2019. - 15:41

Kada netko objavi oglas da traži glumca/ glumicu koji bi trebao/ la "upasti" na vjenčaje i napraviti pomutnju, nekako automatski pretpostavljamo da se na njega nitko neće oglasiti. No objava koja je izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama danas je ipak dobila rasplet, upravo taj koji je kontra svih očekivanja.

Grupa ekstremno raspoloženih Osječana objavila je, naime, oglas u kojemu traže glumicu koja će nečiji najsretniji dan u životu tek malo zapapriti, sve s ciljem dobre zabave, dakako.

"Zdravo. Tražim žensku osobu koja bi na vjenčanju moga brata, na ono "neka zauvijek šuti", ustala/uletila u crkvu s "ne možeš se oženiti, ja sam trudna". Mlada je poznata po tome da je jako ljubomorna pa se nadam da bi prank prošao zanimljivo. Ako poznate nekoga tko je dovoljno lud da to napravi, tagajte ga, a ja ću se javiti privatno. P.S. cijena je po dogovoru", stoji u objavi na Facebook stranici Spotted: Osijek-Slavonija.

A kako je poznato da Hrvati vole sport, domovinu i vjenčanja, javilo se mnogo onih, ne zaninteresiranih za ulogu, već zabrinutih kako bi nekome dan mogao, ukratko, biti upropašten. I to onaj dan za koji kažu da je najbolji u životu.

"Ako to netko stvarno kaže, svećenik neće održati vjenčanje do kraja. Mora se sve ponovno", upozorio je jedan osviješteni Osječanin, a ostali potpisali.

"Moglo bi nekome i srce otkazati", pridodali su.

No svim upozorenjima unatoč, danas je, kao što smo već rekli, priča dobila svoj rasplet. 

"Dajte samo update u komentar : osoba je pronadena hvala svima!", poručio je zadovoljno onaj koji je oglas, onaj prvi, objavio. Čeka se nastavak, kazali su potom komentatori, a čak su i oni zabrinuti pokleknuli pred potencijalnom sapunicom koja će se odigrati.

Izdvojeno

13. srpanj 2020 22:03