StoryEditor
Društvena mrežaSvatko svoje

'Samo ako ste bogataši, inače vam je tu, htjeli - ne htjeli!': mjesto za perilicu rublja podijelilo Internet, ono što Hrvati rade nekima je čudno

Piše J. V.
3. lipnja 2019. - 14:01

Jedan tweet bio je dovoljan da Internet "razludi", a da se korisnici krenu međusobno prepucavati ispravnošću kućanskih odluka. Ovaj put riječ je o mjestu gdje držite perilicu za rublje. 

Ono što je, naime, Hrvatima potpuno normalno, a sudeći prema spomenutoj objavi istog se principa tijekom uređenja stanova drže i Nijemci, smještanje perilice u kupatilu ili WC-u, korisnicima je iz Velike Britanije i ponekom Amerikancu - vrlo čudno.

Njihove se perilice nalaze redom u kuhinji, a praksu ne smatraju ni najmanje neobičnom.

"Kod nas to rade samo bogataši", prokomentirao je objavu koja je započela sve, uz dodatak, "inače su u kuhinji, htjeli vi to, ne htjeli".

A kad su Britance ostali sudionici rasprave proglasili, u najmanju ruku, drugačijima, uzvratili su svojim argumentima.

"Zapravo, to je normalno u mnogim državama. Stvari za pranje smještene su uglavnom u kuhinji ili u posebnoj prostoriji koja je opet blizu kuhinje", složili su se.

Jasno da u "raspravi" pobjednika nema, no nakon što su se potom oglasili ljudi iz Švedske, Norveške, Poljske i Australije, neki su korisnici promijenili svoje mišljenje.

"Ok, ima smisla držati rublje u kupatilu i sada uopće ne mogu objasniti zašto mi u Velikoj Britaniji držimo perilice u kuhinji", zaključio je ponizno jedan korisnik. 

Izdvojeno

12. srpanj 2020 23:30