StoryEditor
Društvena mrežaVjenčanje roditelja

'Osamdesete su bile godine...': fotografija s pira Danijele i Dina Dvornika raznježila pratitelje, Belana i ekipu prozvali 'veselim svatovima', a komentirala se i neobična vjenčanica

13. kolovoza 2019. - 21:36
st-dvornik-160805-studio6

Ella Dvornik svakih nekoliko mjeseci svoj profil na Instagramu "razbije" fotografijama iz prošlosti, omiljenim zapisima iz doba djetinjstva ili pak mladosti svojih roditelja. A takve su omiljene njenim malko starijim pratiteljima, onima koji su pratili glavne događaje u životu Dina i Danijele Dvornik.

Jedan od najpoznatijih splitskih glazbenika svih vremena uživa i među Ellinim sljedbenicima status legende. Ne iznenađuje stoga što su se raznježili posljednjom objavom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Osamdesete su bile godine, kad su se oni vjenčali. 🥰 #MamaiTata

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Fotografija je s vjenčanja Danijele i Dina, "davnih" 80-ih. Danijela je u ljubičastoj vjenčanici, a osim tog neobičnog detalja, posebnu su pažnju u komentarima izazvali Neno Belan i "vesela ekipica". 

"Osamdesete su bile godine kad su se oni vjenčali", napisala je Ella, a pratitelji su potvrdili prvi dio izjave. Osamdesete su, kažu, stvarno bile godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

 

Izdvojeno

24. srpanj 2020 23:18