Društvena mrežaU DOBRU I ZLU

'Odnija mi s lica smij ko god je tija, a ti si to prominija...': Severina emotivnom posvetom čestitala mužu rođendan; Komentirala je trudnoću, ali i svekra

Piše M.K.
seve00

"Stvorija te Bog samo mog da te volin, nebo kaže da bez tebe ne postojin, odnija mi s lica smij ko god je tija, a ti si to, a ti si to prominija. Sretan rodjendan anđele moj dragi, hvala ti za sve" - napisala je Severina u čestitci koju je uputila svom suprugu Igoru Kojiću, koji danas slavi 32. rođendan.

Koliko god puta razni portali, mahom sa srbijanskog terena, pisali o raznim krizama u Severininom životu, te i o navodnom razvodu, Severina i Igor se trude doimati kao da se to njih uopće ne tiče, a njihove objave na društvenim mrežama, baš kao i ova Severinina današnja, svjedoče koliko im je važna međusobna podrška u šumi informacija i dezinformacija koji oko njih neumorno kruže.

"Ne čitam i ne komentiram, papir svašta trpi. Ništa me ne nervira, a bivši me ne zanima..." - prenio je jučer srbijanski Kurir izjavu koju je Severina dala nakon uspješnog koncerta na knjaževačkom Festivalu kulture mladih.

Novinarima "Kurira" u istoj je prigodi potvrdila i kako silno priželjkuje dijete s Igorom.

"Vrlo bih to voljela. Radimo na tome..." - prenosi izjavu Kurir.

Na pitanje želi li Aleksandar brata ili sestru, pjevačica je odgovorila tek kratko "sigurno da bi htio".

Splićanka je ovih dana zabavila pratitelje objavom videa na kojem je svekar Dragan Kojić Keba prati uz gitaru dok ga ona podučava "klapskoj dramaturgiji", pa je novinare zanimalo zašto nije nastupio i na ovom koncertu s njom.

"Moja jača polovica je tu sa mnom. Dragan se odmara, nije dobro uvježbao moju novu pjesmu!" - odgovorila je uz smijeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

#SEVERINA I IGOR KOJIć