Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Društvena mrežaUništen ugođaj

'Neka joj netko kaže da to nisu božićni ukrasi...': starleta okitila kuću za blagdane, pratitelji primijetili jedan detalj i sada zbijaju šale na račun neobičnog dekora

Piše L. L.
7. prosinca 2019. - 18:21

Svatko ima svoje načine i omiljene dekoracije kada je u pitanju kićenje kuće za Božić i blagdane. Kuglice, svjećice i jelku neki upotpune figuricama patuljaka, drugi se odluče za orašara, svijeće i drveće, vilina kosa i bakine vitičaste kugle, čarapice... Prolazi otprilike sve.

Inspiraciju traže u trgovinama za uređenje doma ili pak na društvenim mrežama, neki povire i kod susjeda.

Natječu se tko će bolje osvijetliti balkon, ako ono što vide kroz prozor djeluje dovoljno šljašteće - njihovo mora biti duplo. Domovi mnogih tako i do mjesec dana prije Badnjaka izgledaju kao da ih je zahvatila božićna groznica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annette (@cherished_treasures_) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Home Decor|Simone (@sddecor) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tessa | White Tailed Shack (@whitetailedshack) on

Valjda jedina osoba na svijetu koja je tipičnim dekoracijama odlučila reći "ne" starleta je Kim Kardashian. Ljepotica koja pokreće trendove, zajedno sa svojim suprugom Kanyeom Westom, i u svoj je ovogodišnji blagdanski dekor unijela neke promjene, a one se nikako nisu svidjele naciji koju božićne dekoracije vesele kao rijetko koja druga stvar na svijetu.

Bez lampica, kuglica, bez jelke i čarapica na kaminima. Kimina i Kanyeova rezidencija "zasjala" je obložena ogromnim bijelim mekim skulpturama koje pratitelje podsjećaju na ženski higijenski proizvod.

"Neka netko kaže Kim Kardashian da ovo nisu božićni ukrasi nego gigantski tamponi", upozorila je jedna pratiteljica.

"Dobro došli u tutorijal o tome kako ukrasiti dom za Božić poput Kim Kardashian. Prvo što će vam trebati je deset rola toaletnog papira i oštar nož. Počnite rezati!", našalila se druga uz dodatak da je "ugođaj uništen".

Vunene skulpture, čini se, nisu se dojmile nikoga. Neke čak podsjećaju na velike dildoe.

#KIM KARDASHIAN#UKRASI#BOžIćNI UKRASI

Izdvojeno