Društvena mrežaProzvala imenom i prezimenom

'Ne nasjedajte na to, nešto je sumnjivo!': natjecateljica 'Života na vagi' zgrožena pokušajem da se preko njenog imena prodaju sumnjivi proizvodi za mršavljenje

Piše J. V.

Natjecateljica u prošloj sezoni showa "Život na vagi", Nina Martina Korbar, uputila je danas svim svojim pratiteljima važnu obavijest.

26-godišnja Zagrepčanka, inače jedna od natjecateljica koje su polučile najveću pažnju publike u navedenom showu, nešto zbog značajno manje kilaže na kraju snimanja, a ponešto ipak i zbog zanosnog izgleda koji je od početka pokazala, ostala je nedavno naprosto zgrožena nakon što joj se obratila jedna pratiteljica...

U poruci je, naime, upozorena da jedan brend preparata za mršavljenje koristi njeno ime kako bi reklamirao svoje proizvode, bez njenoga znanja, a upitno je i o kakvim je točno proizvodima riječ.

Jer kako to obično biva, kad je riječ o sličnim preparatima koji obećaju čudesne rezultate i to bez imalo truda, vrlo je moguće da iza svega stoje ljudi koji nisu kompetentni davati savjete o mršavljenju.

Da ne bi uplovili u ovo opasno područje mršavljanja, pilula, čajeva i ostalih dodataka koji za neke mogu biti i opasni, Korbar je uputila danas otvorenu poruku svima koji su se odvažili na proces gubljenja kilograma poput nje.

"Lijepo bih zamolila sve vas, ako itko naiđe na reklamu koju ću staviti na idući story, pošaljite mi link. Ova stranica nema veze sa mnom, niti sam pristala na tako nešto, niti sam ikad u životu čula za ovo. Uzeli su bez dopuštenja moje ime i očito prodaju neke proizvode za mršavljenje. Ne nasjedajte na takve stvari. Što god da radim i stojim iza nečega, uvijek objavljujem na svom profilu", piše Nina.

"Ako vam iskoči, nemojte se prijavljivati. Saznala sam za ovo zahvaljujući jednoj mami koja me prati i koja je napisala da joj je tu nešto sumnjivo te znam li nešto o tome. Kad se prijavite, šalju vam porukom link na koji kliknete i onda vam izbaci tu Dolores Poljak stranicu na kojoj se prodaju ti neki proizvodi. Ne nasjedajte na to!", upozorava dalje.

Priložila je i nekoliko fotografija navedene stranice kako bi stvari bile još jasnije. Inače, na svojemu Instagram profilu Nina redovito dijeli savjete onima koji muku muče s kilogramima, ali savjetuje im da se odluče na nešto duži proces, poput nje. Redoviti posjeti teretani i sportovi u prirodi, naročito vožnja bicikla, njen su glavni saveznik u mršavljenju.

Uz pravilnu prehranu, dakako.

#NINA MARTINA KORBAR#PROIZVODI ZA MRšAVLJENJE