Društvena mrežaJoš jedan gaf

'Kakva kučka!': supruga Željka Joksimovića u izravnom programu pokušala kolegici očitati lekciju, javnost ju zbog bezobzirnog komentara ovaj put dočekala na nož

Piše L. L.
joksimovic_atp16-180715

Jovana Joksimović i ranije je svojim nastupima znala isprovocirati reakcije gledatelja, no posljednjim potezom nije zaprepastila samo one osjetljive - javnost je prilično ljuta, ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, dakako.

Voditeljica na Prvome programu srpske televizije i supruga poznatog pjevača Željka Joksimovića zbog reakcije je na kolegičino izlaganje o nadasve ozbiljnoj temi proglašena "kučkom".

Naime, nakon što je novinarka dovršila svoju reportažu na temu o predblagdanskoj depresiji pod nazivom "Zašto smo tužni u ovo doba godine", Jovana nije djelovala impresionirano, pa je to istresla na kolegicu.

"Jesi li ti depresivna?", upitala ju je.

Nakon što joj je ova odgovorila da nije, Jovana ju je dočekala s lekcijom: "Dobro, onda malo više entuzijazma, da objasnimo gledateljima da je lijepo, dolaze praznici..."

"Naravno, ali u redu je da se tako osjećaju, ne moraju stalno biti nasmijani", snašla se novinarka.

Budući da ovo nije prvi put da Jovana u izravnom programu drži predavanje mladim kolegicama, javnost ju ovoga puta nije štedjela. Prošle godine, podsjećamo, Joksimović je drsko postavljala pitanja kolegici koja je izvještavala o rupama na cesti jer joj je ova djelovala "preentuzijastično", a u medijima je završio i njen "okršaj" s Jelenom Rozgom.

Obrisane sporne snimke u kojima Joksimovićeva supruga drži lekciju Rozgi: Misli na to koje si godište... Nađeš nekoga i kažeš 's njim ću imati dijete'!

"Bezobrazno", "Jako kolegijalno. Postojalo je milijun ispravnih načina da se ovo izvede, ovo nije bio jedan od njih", "Doslovno najgora voditeljica u Srbiji", "Koje podsmijavanje ljudima koji se bore s bolešću, sramotno", "Kakva kučka", samo su neki od ljutitih komentara.  

#JOVANA JOKSIMOVIć