StoryEditor
Društvena mrežaSasvim iskreno

'Imala sam osjećaj da umirem, pala sam u depresiju': influencerica progovorila o prvom tromjesečju trudnoće, otkrila i kako je sretnu vijest priopćila dečku Splićaninu

20. rujna 2019. - 23:29
poznati_fashion4-230318_3

Jedna od poznatijih domaćih influencerica, Jelena Perić, potvrdila je nedavno sretne vijesti. Sa splitskim nogometašem Igorom Bubnjićem s kojim je u dugogodišnjoj vezi očekuje svoju prvu bebu, a sada je pratiteljima na svojemu YouTube kanalu otvorila dušu o počecima trudnoće.

Splitski nogometaš i domaća Kim Kardashian čekaju bebu: ljepotica potvrdila sretne vijesti, evo kada stiže prinovica

Kao što i običava raditi u svojim videima, Jelena je do u tančine opisala kako se osjećala od trenutka kad je za trudnoću saznala do danas - u četvrtom je mjesecu, a otkriva kako joj je "prvo tromjesečje bilo - grozno".

"Prvo tromjesečje bilo je najgore ikad, imala sam osjećaj da umirem. Nisam bila aktivna na društvenim mrežama, samo sam ležala u kući, pala sam u neku vrstu depresije. Stalno mi je bilo mučno, po cijele dane, ali nikako nisam mogla povratiti. Bila sam užasno umorna, nisam imala snage ni za što, nisam mogla funkcionirati kao prije", priča otvoreno Jelena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We can’t wait to meet you👼🏻 Thank you God! #13weeks

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

"Ne možeš drugima ni objasniti što hormoni mogu učiniti tvom tijelu... Bila sam šokirana, nisam mogla vjerovati da se tako osjećam, a u najsretnijem sam periodu života. No ljudi su mi govorili da je to normalno... Grozno sam se osjećala, nisam imala volje ni za što, ni za pranje kose, ni za šminkanje", objašnjava blogerica.

Otkrila je i kako je dečku priopćila vijesti. "Bila sam preplavljena emocijama, tresla sam se...", kaže. "Znam kako je nekim parovima teško zatrudnjeti, nisam ni sanjala da će se nama dogoditi tako brzo", priča Perić. dečku je priopćila vijesti na najjednostavniji način - pokazala mu je pozitivan test na trudnoću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This baby is hungry like crazy:p Dress @fashionnova #14weeks #14weekspregnant

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

Zacrvenio se i onda počeo smijati. "Nema šanse", misao je koja im je oboma prošla glavom.

"Uvijek sam dobivala mjesečnicu na vrijeme, no ovog puta sam znala da je nešto drugačije... Sjećam se neobičnog osjećaja, ne znam kako bih to opisala. Ali kad bih počela razmišljati o tome, bila sam u stilu - ma, nema šanse...", priča Jelena o počecima.

U videu je odgovorila i na brojna druga pitanja zainteresiranih pratiteljica koje su joj uzvratile najnježnijim čestitkama.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 07:46