StoryEditor
Društvena mrežaZgodna u bikiniju

'Idemo večeras po pobjedu!': najpopularnija domaća navijačica poslala polugolu razglednicu s plaže, video je samo dodatno izazvao ionako nabrijane navijače

10. listopada 2019. - 19:25
moskva_navijaci97-110718

Večeras će na poljudskom stadionu, u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020., zaigrati nogometne reprezentacije Hrvatske i Mađarske. Navijači jedne i druge strane već su se skupili u Splitu, oni domaći, dakako, u mnogo većem broju.

Odbrojavaju se sati do utakmice Hrvatska - Mađarska, pogledajte kakvo navijačko ludilo vlada po gradu; Evo kakav rezultat navijači prognoziraju

A da će oči brojnih večeras biti uprte u stanje na terenu i ono u bližem krugu van njega, potvrđuje ne samo činjenica da su karte rasprodane, već i trenutna situacija na društvenim mrežama.

Jer ako ste mislili da su "kockice" zagospodarile ulicama Splita, samo bacite pogled na Instagram pod ključnim "hashtagovima". Javila se i najpopularnija hrvatska navijačica, koja je tu svoju laskavu titulu zaslužila još za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Ivana Knoll u međuvremenu je svoje navijačke sklonosti gotovo pretvorila u brend - tako je i danas pozirala u jednom od svojih kupaćih kostima na kockice, na plaži kojoj nije otkrila ime, ali po svemu sudeći nalazi se negdje u Dalmaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

Pokazala je zanosnu, nešto "ojačanu" liniju u tangicama u bojama hrvatske zastave i samo dodatno potaknula ionako nabrijane navijače.

"Idemo po pobjedu!", poručila je Ivana, a ostali su je podržali, uz poneki komentar na račun njenog zanosnog izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 21:09