StoryEditor
Društvena mrežaUšao u legendu

'Hvala ti što si izdržao s nama': korisnici na Twitteru sjetili su se i samozatajnog Jakova Kitarovića koji je popodne proveo u ugodnom druženju na tribinama

Piše L. L.
5. siječnja 2020. - 22:04

Iako korisnici društvenih mreža uglavnom slave zbog pobjede Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima, neki od komentara posvećeni su i Jakovu Kitaroviću, suprugu bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Za vrijeme njena mandata, samozatajni je Jakov puno puta došao u fokus javnosti, a uzrečica "Jakove, izdrži" ušla je u legendu. Nakon što su korisnici društvenih mreža poteze bivše predsjednice iskoristili za pokretanje internetske rugalice, poruka je obišla medije, stadione, skupove.

Zbog uglavnom dominantnog stava kad je u pitanju Kolindin odnos prema njemu, Jakov je za vrijeme suprugina mandata nazivan čitavim nizom pogrdnih i manje pogrdnih imena, čak i šaljivih, a čak i onih "od milja", no zaključak je večeras samo jedan - Jakov je izdržao.

Dapače, popodne je proveo ležerno, u ugodnom druženju s Milanom Bandićem na tradicionalnoj utrci Svjetskog skijaškog kupa Snježna kraljica na Sljemenu.

 

#JAKOV KITAROVIĆ#DRUGIKRUG2020

Izdvojeno

21. svibanj 2020 09:39