StoryEditor
Društvena mrežaSTOTINU 'BI LI?'

'Bi li odluka bila ista da se ne zove Severina?': splitski estradni menadžer šokiran presudom; 'Poznam je od malih nogu, ne govorim o onome što vi vidite na pozornici...'

Piše L.L.
28. studenog 2019. - 21:34
ivan_bubalo4-140217

"Danas svi pišu o Severini. Na prvu bi se reklo da je tako i svaki dan. Ali danas svi pišu o Severini kojoj je nevjerojatnom odlukom suda uskraćeno da njezin sin živi sa njom.

Na stotine i stotine ljudi danas me nazvalo zgroženo ovom odlukom. I ja sam.

Severinu poznam od malih nogu. Sto puta sam rekao da je u svome poslu vrhunska i da se malo tko, ako se itko, može mjeriti s njenom predanošću poslu.

Ne govorim o onome što vi vidite na pozornici, govorim o svemu onome što se događa iza pozornice.

Nives Celzijus je u mraku beogradske Arene na Severininom koncertu sa suzama u očima promatrala Aleksandra, svjedočanstvo je podijelila na Instagramu

Nikolina Pišek o Severininom gubitku: I sama sam prije dosta godina prošla kroz bitku za skrbništvo. Ne mislim da su sve majke ispravne i idealne, kao niti svi očevi...

Ali isto tako mogu reći ono danas puno važnije- da je ona vrhunski čovjek. I ne treba biti sa njom 24 sata da bi ZNAO da je svome sinu divna majka.

Neki dan sam ih gledao dok se pripremala za svoj veliki koncert u Areni. Neki bi možda roditelji, pred tako važan moment na poslu, rekli svome djetetu: "Ma, pusti me sad na miru, vidiš da radim!", Ali ONA nije.

Njihov odnos je onakav kakvog bi poželio svakom djetetu da ima s majkom.

Njihovi pogledi... zagrljaji... smijeh.. taj mali čovjek je centar njenog svemira, ali i ona njegovog.

Ne mogu ne biti ljut na odluku neke nepoznate sutkinje koja je to odlučila prekinuti. Ne mogu ne pitati sebe bi li odluka bila ista da se majka u ovom slučaju ne zove Severina?

Da je njeno ime anonimno, da njeno zanimanje nije pjevačica, da li bi joj oduzeli dijete, da li bi netko drugi mogao ići po dijete u školu, da li bi itko imao zle komentare, da li bi? Da li bi?

Mogu se i pitati je li slučajno ova odluka donesena kad je njena turneja u najvećem uspjehu?

Mogu pitat puno toga, ali na ta pitanja nećemo dobit odgovore. Svi znamo da Severina nije zaslužila ovakvu nepravednu bol koja joj je nanesena...

I želim joj u ime brojnih sugrađana, njenih bivših suradnika, prijatelja, poznanika, ali i njoj potpuno nepoznatih ljudi, zajedno s 12 000 duša koji su na koncertu klicali "Seve mi te volimo", uputiti našu veliku podršku.

Ona je uvijek glasna kad treba pomoći nekome,vrime je da sad jednom i mi budemo glasni za nju" - pozvao je Ivan Bubalo.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 04:38