StoryEditor
Društvena mrežaLimitirani luksuz

'A da prvo nahraniš siromašne?': najmlađa milijarderka na svijetu otvorila vrata svog ormara i razbjesnila obožavatelje; Na jednoj polici 'drži' nekoliko milijuna kuna

Piše J. V.
1. listopada 2019. - 14:12

Kylie Jenner zahvaljujući je svojoj marki beauty proizvoda Kylie Cosmetics, a zahvaljujući i utjecaju koji je razvila na društvenim mrežama uspjela ove godine "dogurati" do statusa najmlađe milijarderke na svijetu.

U dobi od svega 22 godine, Jennerino je bogatstvo prešlo cifru od milijarde dolara, a u usporedbi s ostalim članicama svoje poznate obitelji Kardashian, i duplo je bogatija. "Prijeti" joj tek starija polusestra Kim, i to sličnim angažmanima poput onih kojima Kylie ostvaruje zaradu - kozmetikom i proizvodima za njegu kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Megapopularna Kardashianka unatoč ogromnoj popularnosti uspjela je ipak izazvati bijes pratitelja posljednjim svojim objavama na Instagramu. Iako, paradoksalno, zbog ekstravagantnih, uksuznih sadržaja i drži status na toj društvenoj mreži, a  svaku joj objavu "lajkaju" milijuni pratitelja, Jenner je očito pogodila ravno u živac nekima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Otvorila je vrata svog ormara i pokazala skupocjeni sadržaj istog pa u roku od nekoliko sati naišla na bjes pratitelja. Ljutite komentare nije obrisala.

"A da prvo nahraniš siromašne?", upitala ju je jedna komentatorica, dok su ostali bili brutalniji u izražavanju negodovanja što mlada milijarderka na samo jednoj polici drži po nekoliko milijuna kuna vrijednosti.

Popularne Hermesove Birkinice očigledno su glavni adut u ormaru američke zvijezde - ima ih u rozim, narančastim i smeđim tonovima, a njihova ukupna vrijednost viša je od nekoliko milijuna - samo se dva srebrna primjerka procjenjuju, naime, na dva milijuna kuna.

Riječ je o rijetkim modelima Himalayan Crocodile koji se prodaje u limitiranim količinama. Aukcijske kuće smatraju ih umjetničkim djelima, a mlada Jenner i njena majka Kris spremno su pozirale u svojem privatnom avionu držeći svaka svoj primjerak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

business meetings.

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

#KYLIE JENNER#HERMES TORBA

Izdvojeno

29. lipanj 2020 16:54