StoryEditor
DomPromo

Iskoristite akcijsku ponudu na iRobot Roomba robotskim usisavačima

Piše EP
17. siječnja 2020. - 16:03

Živite u manjem stanu, ali vam je svejedno dosta svakodnevnog usisavanja? Već neko vrijeme istražujete ponudu robotskih usisavača, ali jedina stvar koja vas dijeli od tog koraka je cijena. Sada je pravi trenutak da se odvažite na taj mali korak koji vas dijeli od vašeg novog najboljeg prijatelja.

Zamislite trenutak kada vam u pomoć pristigne iRobot Roomba 616 koji usisava za vas i to čini vrlo efektivno. Najbitnije od svega – jednostavan je za uporabu!

Jednostavno pritisnite tipku CLEAN i počnite sa usisavanjem vašeg stana. Roomba 616 ima ugrađenu novu Litij-ionsku bateriju, a kao i ostali viši modeli robotskih usisavača je namijenjen usisavanju tvrdih podova i tepiha. Roomba koristi najinteligentniji sustav za čišćenje i navigaciju iAdapt zbog koje se prilagođava specifičnom prostoru.

image
Roomba 616


Glavne vrline: jednostavnost i učinkovitost

Prednost ovog usisavača je 3- stupanjski sustav čišćenja koji omogućuje kvalitetno sakupljanje smeća , prljavštine i velikih čestica zahvaljujući rotirajućoj bočnoj četki, dvjema suprotnim rotiarjućim četkama i vakuumskom usisavanju. 

Koliko nam je prilagodljivost bitna najbolje zna ova Roomba jer sa svojom podesivom glavom za čišćenje pripada drugoj generaciji prilagodljivih sustava koji se automatski prilagođavaju različitim podnim površinama. 

Idealna je u borbi protiv prašine jer posjeduje koš za smeće s velikim kapacitetom. A uz uporabu zvučnih senzora i tehnologije Dirt Detect fokusira se na čišćenje mjesta gdje je to najpotrebnije. Također, Roomba 616 ima i ručku za prenošenje, što zasigurno olakšava rukovanje ovim usisavačem. 

Iskoristite sada akcijsku ponudu artikla.  Redovna cijena proizvoda je 2.499 Kn, a sada možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 1.799,00 kn. Akcija vrijedi od 3.01. do 08.02.2020. (ili do isteka zaliha).

U prodajnom asortimanu iRobot su i robotski usisivači naprednije serije e5 

Nakon pomnog istraživanja svih modela Roombe, shvatili ste da Vam najviše odgovara visoka učinkovitost i napredna tehnologija serije e5? Ako ste se prepoznali u opisu, imamo dobre vijesti za Vas. Cijena modela Roomba e5152 također je na akciji.

image
Roomba e5152

Ovaj model pruža Vam pojačanu AeroForce tehnologiju za do 50% bolje performanse čišćenja smeća, prašine i kose sa podova. Njen inteligentni sustav za navigaciju iAdapt omogućuje joj preispitivanje okoline 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova i stolica. Dugotrajnija baterija, perivi spremnik i poboljšani filteri, sve kako bi čišćenje bilo efikasnije.

Osim što čisti umjesto Vas, ovom se Roombom upravlja i pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije kojom možete zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili. Nema sumnje da njena pametna tehnologija Roombu e5152 čini Vašim idealnim robotskim ljubimcem. 

 

image
iRobot Roomba

 

Iskoristite sada akcijsku ponudu artikla.  Redovna cijena proizvoda je 3.599 Kn, a sada možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 3.199,00 kn. Akcija vrijedi od 03.01. do 08.02.2020. (ili do isteka zaliha).

iRobot ima preko 25 godina iskustva u robotici i donošenju inovacija na tržište. Kao rani pionir u robotici, iRobot je osnovan 1990. godine s vizijom izrade praktičnih robota za kućanstvo. Danas smo prodali više od 25 milijuna kućnih robota širom svijeta, uključujući Roomba robotske usisavače i Braava robotske perače podova. Ali naša tehnologija nije samo vezana za robote, ona je vezana i za vas kako bismo vam pomogli proći bolji način uz koji ćete  ostvariti više slobodnog vremena.

Želite li i vi uštedjeti svoje vrijeme i uložiti u nešto što će posao čišćenja obavljati umjesto vas? Nemojte propustiti priliku jer u periodu od 03.01. do 08.02.2020 Roomba 616 je na akciji s maloprodajnom cijenom od 1.799 kn i Roomba e5152 je na akciji s maloprodajnom cijenom od 3.199 kn. Svoj robotski usisavač možete nabaviti na iRobot kiosku u City CenterOne u Splitu, internet trgovini www.irobot.hr i kod ovlaštenih prodavatelja Emmezeta, Elipso, Svijet medija, Chipoteka, eKupi, Bazzar. Više o proizvodima možete si pogledati ovdje

item - id = 1000318
related id = 0 -> 1098221
related id = 1 -> 1085178
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2021 03:34