StoryEditor
KulturaHip-hop manifestacija

Sprej u ruke, skejt pod noge i u splitski Dom mladih

Piše Martina Melvan
10. ožujka 2016. - 14:37
Sudionici prošlogodišnje smotre Vladimir Dugandžić/eph

Hip-hop manifestacija "Freestyle on the Block" vratila se danas u splitski Dom mladih. U organizaciji Freshest Flowa i Udruga Mladih ''Savršen Krug'', te "Underground Society" kreće program koji uključuje javne tribine, ocrtavanje graffita, plesna natjecanja u bboyingu i hip-hopu, te radionice u organizaciji hrvatskih i međunarodnih plesača.

Organizatorica Sara Pavić rekla nam je da ove godine donose i natjecanja za skejtere u čak tri kategorije, a najbolje u svim natjecanjima očekuju i primamljive nagrade.

Plasman na Ultimate FlashBack Battles

- Pobjednici ostvaruju direktni plasman na Ultimate FlashBack Battles koji će se održati u Zagrebu početkom svibnja. Plesačima će se naplaćivati kotizacija od 50 kuna, za skejtere je nema. Ulaznice za posjetitelje kreću se u rasponu od 20 kuna za dan do 50 kuna za tri ili četiri dana, a sve očekuje odlična atmosfera i mnoštvo aktivnosti – pojasnila je Sara.

"Freestyle" se službeno otvara večeras u 19 sati radionicom crtanja, nakon koje slijedi otvaranje Izložbe Superjunaka autora Tome Madića, te otvorena sesija hip-hopa i bboyinga.

U petak od 18 sati započinje crtanje graffita, a u 19 sati će se održati tribina o hip-hopu na kojoj će gostovati Srđan Ćuk, Tonči Ostojić i Duje Dorotić.

Večer će se zaključiti zajedničkim jammanjem te koncertom u klubu "O'Hara". U subotu i nedjelju programi počinju već od 13, odnosno 14 sati, a obuhvatit će radionice, natjecanja i battleove u svim kategorijama.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. kolovoz 2022 06:32