StoryEditorOCM
KazališteTEATAR UZ MORE 2023.

Nikad veći interes za popularni kazališni festival, predstava "Predsjednici&ca" kazališta Kerempuh već je rasprodana

Piše promo
7. lipnja 2023. - 14:52

Kazališni festival "Teatar uz more" 15. lipnja otvara svoju treću ljetnu sezonu na najljepšoj ljetnoj pozornici u gradu.

Interes publike za programom hit kazališnog festivala i ove godine je zavidan. Samo u lipnju "Teatar uz more" svojoj publici nudi dva premijerna naslova i dvije hit komedije stoga interes za ulaznicama ne čudi.

 

Potvrda tome je i već rasprodana izvedba komedije "Predsjednici&ca" kazališta Kerempuh dok je i za preostale programe ostalo još malo ulaznica u prodaji.

 

" Teatar uz more ima stvarno poseban odnos s publikom koju se uvijek trudimo ne razočarati a oni nam uzvraćaju svojom podrškom. Za njih uvijek pomno planiramo da program festivala budu sačinjen od kvalitetnih predstava i vrsnih izvedbi. Ipak ovakav interes je i nas iznenadio iznad svih očekivanja te jedva čekamo otpočeti naše ovogodišnje kazališno druženje s publikom na ljetnoj sceni u Lori." - Damir Bubalo, Teatar uz more

 

Evo što nas očekuje u lipnju na ljetnoj sceni u Lori.

15. lipnja rezerviran je za otvorenje festivala "U ritmu Broadwaya" a riječ je o premijeri višestruko nagrađivane glumice, glazbene umjetnice i prvakinje HNK "Ivan pl Zajc" Leonore Surian Popov. Ovaj program ujedno je i proslava 20. obljetnice njezinog profesionalnog života pod svjetlima pozornice kojom će splitskoj publici pokloniti čarobnu glazbenu večer donoseći dašak Broadwaya na ljetnu pozornicu u Lori.

Bit će to prava poslastica za sve ljubitelje mjuzikla, njihovih zaraznih melodija i izvrsne izvedbe koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Ova glazbena večer ponudit će neke od najljepših nezaboravnih melodija najvećih mjuzikla kao što su Evita, Poljubi me, Kato, Sunset Boulevard, Chicago, Cabaret, Aladdin, Jadnici, Producenti i mnogi drugi.

Odmah po otvorenju ovogodišnje ljetne sezone "U ritmu Broadwaya" slijedi već spomenuti rasprodani kazališni hit  "Predsjednici&ca", a u srijedu 21. lipnja i prva ovogodišnja kazališna premijera.

Nakon velikih kazališnih hitova "Vla, Vla Vlajland", "Čudo" i "Tvorničke postavke" koje je publika obožavala, kazalište Moruzgva na Teatar uz more stiže s najnovijom komedijom "Ništa im neće bit‘ " u izvedbi miljenice splitske publike Ecije Ojdanić i njenog glumačkog partnera Frana Maškovića. Kako to obično biva s britkim tekstovima ispisanim vrsnim perom Tanje Mravak i ova komedija publiku će prije svega nasmijati ali i pomalo zamisliti.

Kraj mjeseca na Teatru uz more 27. lipnja zaključit će komedija "Direkt u glavu" ubojito duhovitog  glumačkog para. Borko Perić i Filip Detelić vrsni su glumci s dugogodišnjim angažmanom u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, dobitnici Nagrade hrvatskog glumišta koje publika obožava. Udružili su snage u ovoj suludoj komediji s jedinstvenim ciljem da publiku nasmiju do suza.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 03:05