StoryEditorOCM
KulturaBILO JEDNOM U LIJEPOJ NAŠOJ

Hrvatska poludjela za 'Hollywoodom': za novi Tarantinov film traži se karta više, u prva dva dana privukao 15.000 ljudi u naša kina

18. kolovoza 2019. - 15:09
tarantino.JPG

Novi Tarantinov film "Bilo jednom u... Hollywoodu", pojačan zvjezdanom postavom koju predvode Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie, već je zaradio preko 100 milijuna dolara u američkim kinima, potvrđujući kako nemaju samo blockbusteri svoju publiku.

Distribucija Tarantinova filma upravo je počela i u hrvatskim kinima, gdje također bilježi veliku gledanost. Mnoge projekcije su unaprijed rasprodane, kao recimo u splitskom Ljetnom kinu "Bačvice".

Prva dva dana, ovog četvrtka i petka, film je vidjelo 15 tisuća kinoposjetitelja, što znači da bi, zaključno s nedjeljom, brojka mogla dosegnuti oko 30.000 gledatelja.

"Once Upon a Time in... Hollywood" će zabilježiti uvjerljivo najbolje otvaranje nekog Tarantinova filma u prvom vikendu prikazivanja u Hrvatskoj.

Prvi smo pogledali najiščekivaniji film godine: zbog ovog hita brojni će Hrvati sljedećih dana vrućinu pokušati 'ubiti' u kinu, a svi će zasigurno pričati i o šokantnoj završnici, 'finalu za anale'

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 17:37